PixWords și minionii care susțin mișcarea retard-rebusistă

Nu vorbesc despre cei care postează în mod excesiv acele screenshoturi din jocul numărul 1 din AppStore și Google Play în România luna asta, acele scursuri ale societății online care îmi pătează cu căcat news feedul meu curat ca lacrima pentru ca mi-am dedicat timp sa dau block tuturor aplicațiilor, jocurilor și paginilor de genul doar să nu îmi explodeze o venă când dau scroll pe Facebook.

pix2 pix1

De abia scăpasem de atâtea bancuri, poze haioase cu bebeluși sau animale, poze cu lumânări și artificii în care erați tăguiți tu împreuna cu alți 38 de oameni pe care nu îi știai, acel nou val de memeuri românești cu umor de La Bloc, Chestiunea Zilei și nea’ Sandu care de abia așteaptă să se facă ora 00:30 să vadă 14 minute din filmul erotic din seara asta de pe TV1000 să obțină acea semierecție deprimantă de sub pătura albastră scămoșată furată din armată din ’91.

Vorbesc despre cei care le răspund acestor eșecuri de oameni în comentarii și îi ajută cu răspunsuri. Acești aghiotanți ai nimicului etern, acea parte din prezervativ care nu se rulează pe pulă, vârful acela de la banană pe care îl arunci înainte să o mănânci, cordonul ombilical după naștere, prepuțul unui copil evreu, aceste becuri de semnalizare de BMW sau Mercedes, acești abandonați ai utilului care sting orice urmă de lumină ar avea o ființă umană decentă în ochi când trec prin fața ta.

Mulți ani fericiți, lipsiți de griji veți trăi în fața mea, dragi prieteni de pe internet.

Se face cu muie acestă dedicație de la siteul PixWords.ro care oferă pe tavă toate răspunsurile la jocul acesta holeric.

Update 15.10.2015: Acum am observat că în una din pozele de mai sus cineva a și dat like postării, de aia nici nu am blurat numele persoanei respective, nu am observat. Sunt … fără cuvinte. Cred că aș fi dispus să îmi dau viața doar ca voi, restul supraviețuitorilor, să aflați de ce a dat persoana repsectivă like la acea scamă din buric.

Leave a Reply