O să vă prezic un mare spoiler din Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015)

Azi noapte, în timpul nuștiucărui meci important de <inserează un sport american idiot aici> a fost difuzat mult așteptatul trailer oficial pentru următorul film din franciza Star Wars achiziționată de Disney exact acum 3 ani. Cum sunt un mare geek m-au trecut toți fiorii când am văzut trailerul, nu că nu s-ar fi întâmplat asta și la teaserul lansat acum 6 luni, sau la posterul lansat acum două zile.

Deși prezența lui Luke Skywalker în film este anunțată demult, Mark Hamill fiind chiar primul din cast pe IMDb, el nu apare nici în trailer și nici în poster, doar vag în teaserul de acum 6 luni (poza de mai sus). Am căutat puțin pe internet și am încercat să înțeleg de ce găsind foarte multe articole despre tema asta și despre potențialele motive, dar nimic concret, toate erau doar postări de umplutură.

Am găsit însă acest tweet care spune că ar exista o intenție bine gândită ca Mark Hamill să nu apară în nimic ce ține de marketingul filmului, dar la fel, nu spune de ce.

Cei de la CINEMABLEND au scris de asemenea cel mai “corect” articol pe tema asta

Lăsând la o parte teoriile idioate pe care le-am citit cum că Luke ar fi de fapt Chewbacca (teh fuck?!) sau că ar fi chiar Kylo Ren care evident e jucat de Adam Driver și nu Mark Hamill, eu am ajuns la concluzia că un mare plot twist specific lui J.J. Abrams și bineînțeles a celorlalte părți din film ar fi ca Luke să fie noul împărat al Imperiului Galactic, noul Palpatine, noul Darth Sidious, noul tătic al The Dark Side, deja a ajuns să arate așa ca el.

E totuși o mică problemă cu concluzia mea pentru că noul tătic rău ar fi Supreme Leader Snoke jucat de Andy FUCKING Serkis (Gollum, Caesar), nu că nu ar putea fi un alt tătic mai rău peste el. Cred că am daddy issues.

Deși teoria mea ar face un film foarte interesant, în același timp sunt sigur că nu o să fie așa și că zvonul acesta plictisitor cum că el s-a exilat singur și că de fapt păzește nuștiuce mormânt în așteptare lui Kylo Ren este adevărat și îl vom vedea bătrân și puturos la modul Obi-Wan all over again. Meh.

Daaaar … tot nu se explică motivul pentru care nu apare în marketingul filmului deloc. Se pare că vom afla în decembrie, când sunt sigur că va rupe norma la box office, poate peste Avatar, tăticul suprem de până acum. Da, clar am daddy issues.

Ceva frumos legat de noul trailer.

Leave a Reply