Mioritmic 2015, ploaie și cadavre

Prima dată în Cluj, am stat trei zile, toate strict doar pensiune – eveniment pentru că ploaie și mahmureală. Am apucat în ultima zi să mergem totuși până la Iulius Mall să mâncăm ca orice român idiot de respectabil mâncare tradițională de Cluj de la KFC, în rest doar am traversat orașul de câteva ori cu mașina și taxiul.

IMG_2281 IMG_2265

Pentru acest Nürnberg de România de unde, mai nou, toți samsarii din sud vin și ia mașini aduse direct din Germania de ei, pe roți, în cârcă, se stă cam slab pe mașini, mediocritate maximă, avem mai multă diversitate și personalitate în Craiova, chiar și cu toate pisicuțele de Bulgaria și mașinile cu 7-9 locuri de Țigania.

Evenimentul a fost sub așteptări, era mult prea overhyped pe internet, s-a scris numai de orgasme si unicorni despre cel de anul trecut așa că mă așteptam la ceva de calibru mai mare, dar am trecut repede peste și m-am simțit foarte bine. Multă lume, cadavre ambulante dupa ora 4, trei corturi, unul cu gorile și păr la subraț și două cu housăreală.

Parcă prea mult minimal la cortul din dreapta (Scena Lirei) unde la un moment dat eram ciudat de mulți craioveni pe metru patrat, ne adunasem ca muștele la căcatul ăla de minimal.

Deși poate anul trecut a fost o așa curățenie deosebită anul acesta din punctul ăsta de vedere a fost la pamănt, toaletele arătau execrabil și deși toată lumea arunca sticlele și paharele pe jos nu am văzut decât în ultima noapte spre dimineață doi băieți cu un sac adunându-le, până atunci strângânduse adevărate coline de gunoaie împinse cu picioarele în spate de oameni.

Cu toate astea nu m-a deranjat atât de mult acest aspect cum sunt sigur că v-a deranjat pe voi poza de mai sus cu rahatul omului maimuță care mai mult ca sigur venea de la Scena Cobzei (scena de DnB, loc unde nu am avut curiozitatea nici măcar să trag cu ochiul, dar asta pentru că sunt un figurant, nu că nu mi-ar plăcea DnBul).

IMG_2269 IMG_2268

Un mic sample de la cortul din mijloc unde de altfel am stat cel mai mult (Scena Naiului), s-a băgat cea mai bună muzică, era cel mai multă lume și cea mai tare atmosferă. Sonorizarea a fost excelentă deși în spatele cortului se putea auzi muzica din celelalte corturi, dar nu aveai de ce să stai acolo oricum pentru că erau coline de gunoaie.

Video | Facebook

După atâția ani de mers la evenimente de genul încă mă întreb de fiecare dată când îi văd care e treaba cu oamenii care poartă ochelari de soare in club? Presupun că nu vor să se vadă cât sunt de sparți deși primul lucru care îmi vine în minte când văd un asemenea jeg de om e fie ca ăsta e spart sau fie că e spart de prost.

Cum fac să moară fierți în lichid menstrual provenient de la toate fetele din primul rând de la Scena Cobzei? Să fie oare unul din acești ochelariști orbiți de luminile din club care s-a căcat pe lângă toaletă deasupra capacului? Nu vom afla niciodată din păcate.

Oare de ce m-am dus eu să mă piș fix în aceeași toaletă cu rahatul ăla și a doua oară acolo? Pentru că era o coadă incredibilă la celelalte toalete și sunt un om de căcat.

IMG_2257 IMG_2259

În fine, lăsând toate căcaturile la o parte, într-o parte, deasupra capacului mi-a plăcut, sunt oameni foarte de treabă în Cluj, mi-a plăcut vibeul orașului și o să mai vin de câteori am ocazia, mai ales că îl consider un oraș peste București din multe puncte de vedere. Cel mai probabil la Untold, la Mioritmic mai rămâne de discutat. They got to get their shit together (trebuie să își strângă căcatul la un loc, preferabil nu pe capac).

Palilula de Cluj.

Leave a Reply