HTC a lansat noul iPhone 6S A9

După produsele sale de succes HTC iPhone 6 M9, HTC iPhone 5S M8 și HTC iPhone 5 M7, HTCApple lansează noul HTC iPhone 6S A9, pentru că why the fuck not? Dacă a mers trei ani la rând, timp în care lumea chiar le-a cumpărat, va merge și de acum înainte.

Oamenii probabil credeau că își cumpără un produs Apple și erau miopi, sau pentru că aveau acasă Logan cu stemă de Renault, sau Ford cu bot de Aston Martin, sau pentru că le place să mănânce căcat cu boabe de porumb fiert la mic dejun, prânz și cină.

Am prieteni cu astfel de telefoane care probabil o să se supere pentru acest post, dar în același timp nu prea cred pentru că nu au pic de personalitate sau suflet.

Deci în concluzie dacă vă doreați foarte tare un iPhone cu Android și cu o cameră mai proastă și vă plac papagalii luați-vă noul HTC iPhone 6S One A9.

Ca să ne înțelegem, toți producătorii de telefoane fură unii de la alții anumite chestii, de mult timp, dar să furi un întreg design PE FAȚĂ după ce deja o făcusei de câțiva ani la rând puțin mai subtil este un gest disperat ca să vinzi.

Doar mie mi se pare că designul iPhone 4 a fost furat pe față de la Nokia N78?

Telefonul cu cel mai frumos design din lume rămâne în continuare iPhone 5S Gold, culoare adăugată în linia lor de design și de Samsung și de HTC la nici o lună după lansarea Apple.

Does it matter that HTC ripped off the iPhone?

Sursă poză | Gizmodo

Update 20:13: It’s Apple that copies us, HTC executive retorts

One thought on “HTC a lansat noul iPhone 6S A9

Leave a Reply