Razer și-a luat router

1418206_579979428740449_788430774_n

La insistențele prietenilor săi și a pizdelor țărăncuțe ce îl însoțeau în serile triste pe la el pe acasă Razer și-a luat router. E greu să fuți și tu ceva când aduci o fată pe la tine pe acasă și ea nu are wireless pe telefon în timp ce te așteaptă să termini meciul de Dota să vorbiți mai târziu despre nimic și desărarea brânzei.

Razer este disponibil 24/7 pe Facebook în mediul său natural pentru vrăjeală ieftină, discuții ce nu duc la nimic și “cine pula mea e ăsta?” pentru toate fetele din Craiova, dar preferabil pentru fetele din zona rurală din jurul Craiovei ce vin la facultate pentru a învăța și în niciun caz pentru a fi corupte erotic de Radu zis și Razer Ultras 2004 Muie Steaua AWU AWU AWU!

Razer este de asemenea disponibil pentru a îți strica la orice oră un meci perfect de Dota 2 stând afk, farmând în pădure singur prea mult decât trebuie sau stând alt-tab la o discuție pe Facebook total neinteresantă pentru victimă.

Itemul preferat al său este Radianța, dar nu mai devreme de minutul 48, pe orice erou carry. Razer joacă doar carry sau Ancient Apparition.

Razer nu este niciodată de vină pentru nimic, valorifică totul în shaorme și bere, ascultă house șmecher și e student la Facultatea de Drept din Craiova pentru a fi, în curând, prost cu acte.

Cât despre routerul de mai sus al cărui singur cumpărător din România este, achiziționat la un preț fantastic de o shaorma jumate nu putem spune decât că îl merită și și-a făcut-o cu mâna sa, la fel cum ajunge în fiecare seară să și-o facă.

View | Image

Te pupă fratele tău!