Nu pot Android.

Da, am încercat, am luat cel mai bun telefon cu Android de pe piață, am încercat stock Android, Touch Wiz și custom ROM, NU POT. They fucking got me! The Apple ecosystem fucking caught me! O să îmi iau următorul iPhone ca un hipster idiot ce sunt, probabil pe gold, ca fetele.

Nici nu vreau să discut despre camera de pe S4, atât de proastă e comparativ cu cea de pe iPhone 5.

Tot ce înseamnă AUDIO e ca un studio profesionist la Apple unde nu ai cum să dai greș, Samsung glumește cu acest element. E o glumă proastă.

Am încercat, a fost fun, trebuia făcută.

Aș vrea să mă întorc la fluiditate acum. Rămâne decât să mă rog la niște zei, să le aduc ofrandă să scoată un iPhone cu ecran de peste 5″.

Preconizez un 2015 pentru treaba asta. It will happen!

8 thoughts on “Nu pot Android.

 1. Gabi Udrescu

  eu zic să dai o șansă și la combinația Nokia + Windows Mobile. eu am fost foarte surprins de modele precum Nokia 520 sau 9xx. mai ales că și prețurile sunt foarte bune.

  zilele trecute era la Emag o ofertă de genul Nokia 520 + Ultrabook i5 Toshiba cu SSD – 2700 RON. ceea ce sună bine, mă gândesc.

  și la urma urmei, de ce avem nevoie de telefon? pentru telefon, evident, mail, social media, mesaje (whatsapp mostly) cameră și câteva joculețe de omorât timpi morți (metrou, tren, avion etc.). e vreun punct de-aici pe care nu-l bifează Nokia?

  asta ca să nu mai vorbim despre autonomie :)

  Reply
 2. MaTr3o Post author

  O sa incerc la un moment dat, dar nu acum, am nevoie sa am un telefon pe care sa ma pot baza.

  Reply
  1. Gabi Udrescu

   poți să returnezi produsul în termen de 14 zile lucrătoare dacă e intact. so -600 de lei azi, +600 de lei săptămâna viitoare dacă nu ți-a plăcut.

   n-o știi pe-aia cu “cetățean european și am drepturi” ?

 3. Mihai

  Chiar ma pusesei pe ganduri..adica daca si tu ai renuntat la iOS, ceva era dubios. Ma bucur ca ti-ai dat seama de ce mai are mult Android pana la iOS :). E valabil si invers. WM e ok, dar se simte ca un PC fara net. Nu prea ai ce sa faci pe el.

  Succese!

  Reply
 4. Dnk

  Scrie si tu un post despre iOS 7, mi-am facut update, iar tu m-ai facut curios cu aplicatiile.
  Eu am trecut de la Android, fortat la iOS, iar acum cu 7 parca ma indragostesc.

  Reply

Leave a Reply