S4 Google Edition it is

După ce am citit articolul acesta și mi-am reafirmat convingerile cum că ar fi timpul să renunț la iPhone după 5 ani de iOS am fost și mi-am luat un S4 alb și l-am făcut Google Edition. Vanilla is the shit.

Până acum nu îmi lipsește nimic de pe iOS în afară de mici gesturi cum ar fi să apeși pe ceas să te ducă back to top sau alte mici beneficii ale iCloud. Știu că pot avea astea și pe Android cu third party, dar cam asta e ideea, urăsc third party și poate de aia am rămas atâta timp cu Apple. Nu pricep de ce nu ar face o companie multimiliardară deja niște retușuri necesare pe care le fac niște puști semiprogramatori de acasă, dar până la urmă de fapt de asta am trecut pe Android, Apple refuza să facă prea multe lucruri esențiale.

Din punct de vedere al hardwareului singurul lucru care îmi lipsește de pe iPhone 5 sunt microfoanele geniale care înregistrau sunet perfect fără niciun fel de noise sau distortion și la cel mai gălăgios concert și … cam atât. Era timpul să îmi iau un telefon pe măsura mâinilor mele. Voiam să aștept un Note 3, dar m-am jucat cu un telefon de 5,7″ între timp și e totuși prea mare, mi-ar fi incomod și pe la serviciu și nu. E posibil să mă răzgândesc, dacă va fi atât de WOW telefonul când va apărea pe 4 septembrie, dar mai vedem.

După cum sunt nou în lumea Android apreciez orice recomandări de aplicații sau lucruri pe care ar trebui să le știu.

Poza este furată la modul NESIMȚIT de pe linkul pe care l-am dat mai sus.

2 thoughts on “S4 Google Edition it is

  1. MaTr3o Post author

    Tipul ala Marco e un invitat frecvent pe un podcast pe care il ascult eu si am ajuns la concluzia ca are prea mult Apple in sange si ca e un snob, 100% snob si ingamfat.

    Reply

Leave a Reply