Cum a fost la Dilated Peoples, iar…

Zăpadă, așa că după concert, mahmuri și mai mult sau mai puțin bolnavi sau proști am stat la Barbă în casă o zi întreagă. Facem București!

După ce am plecat cu avertizări de coduri galbene, roșii și albastre și mesaje gen “Stați acasă, autoritățile nu fac față!” de pe la TV, alegând calea ferată pentru că nu vroiam să murim pe drum în mașină nașul ne-a dat jos la Caracal, prima stație.

FACEM RECORDS AVEAU RUJEOLĂ!

… și am stat prin Caracal două ore, pe viscol, în cea mai apropiată biciușcărie unde ne-am jucat la mașinuțe, am băut câte o bere și am făcut-o pe românii.

Făcusem și cipicul între timp.

Photobucket Photobucket

Așteptam un personal spre București să ne strecurăm și noi, dar care s-a dovedit a fi săgeata albastră, și așa am ajuns de la Caracal la București cu … SĂGEATA ALBASTRĂ, SPACE, THE FINAL FRONTIER, cu nașul.

Ne-am îmbătat înainte să plecăm spre Silver Church ca să putem fi cuminți în biserică, dar acolo deja se întâmplau tot felul de alte treburi necurate, așa că am asistat. Am ajuns când pe scenă erau niște pensionari care nu vroiau să iasă la pensie și ale căror nume le mai auzisem când eram repări pe la 13 ani, GDR Bacău.

Photobucket Photobucket

Au urmat CTC și apoi Dilated Peoples, show-ul a fost pe măsura așteptărilor, oamenii au venit din LA pe zăpezile de la noi și au cântat o oră jumate și au făcut spectacol.

Clubul a fost plin.

Photobucket Photobucket

După ziua bolnăvicioasă de după de mahmureli și răceli și poate pur si simplu lene în care am stat în casă toată ziua am plecat să ne luăm de mâncare și cipici pentru că era rece gresia și nu vroiam să răcim și ne-am întors tot în casă unde ne-am culcat devreme ca băieții silitori. Deja ne gândeam să aderăm la GDR, ne încadram.

Photobucket Photobucket Photobucket

Ne-am întors cu ultimii bani pe care nu-i mai aveam cu bilete până la Videle sughițând la fiecare stație până la Craiova.

Photobucket

Barbă, get well soon și mulțumim pentru cazare.

Un mesaj de la Barbă de acum câțiva ani buni.

2 thoughts on “Cum a fost la Dilated Peoples, iar…

Leave a Reply