Guy Pearce e noul Chuck Norris!

Mai țineți minte revelația de film care a fost Memento și ce s-a întâmplat cu Guy Pearce?

Prin 2000, când aveam 10 ani și nu știam cu mă cheamă s-a făcut unul dintre cele mai bune filme, ever, Memento. Nolan ca regizor și Pearce ca actor au spart norma la vremea respectivă cu un film low budget căruia de abia peste câțiva ani a început să-i fie recunoscut geniul.

Dacă nu ați văzut filmul nu-i nimic, nu pierdeți nimic.

Prin 2005 văzusem Batman Begins, am fost curios de acest Nolan și așa am ajuns să văd Memento, film revelație. Nolan a devenit regizorul preferat alături de Guy Ritchie și a început ca odată la câțiva ani să scoată filme geniale precum The Prestige, The Dark Knight, Inception.

Nu știu de ce am mai dat link către aceste filme, dacă nu le știi ai trăit pe altă planetă și nici nu meriți o bucățică din geniul împărțit și ești și un idiot.

Unde vroiam să ajung de fapt…

Guy Pearce, după Memento a mai jucat în vreo două filme considerabil bune, The Count of Monte Cristo și The Time Machine, iar după s-a evaporat, jucând roluri mizerabile în filme mizerabile.

WTF happened to Guy Pearce?

Ca și Jenifer Lopez care s-a hotărât că la peste 40 de ani trebuie atins apogeul în vedetisme și 10 mii de piese cu Pitbull, 10 mii de apariții pe zi la TV și Fiat 500 Abarth, Guy Pearce IS BACK!

Seeking Justice (2011)
Trailer | YouTube

Prometheus (2012)
Trailer | YouTube

MS One: Maximum Security (2012)
Trailer | YouTube

Nu există un comeback mai hardcore de atât! Cum poate un om să joace în aceste 3 filme în același an și să nu moară?

PS: Care e treaba cu Jenifer Lopez? Nu murise?

One thought on “Guy Pearce e noul Chuck Norris!

  1. Anonymous

    A mai jucat in 2005 intr-un film foarte bun, The proposition. E un fel de western “modern” australian, foarte violent si sangeros. Chiar daca nu esti fan al genului merita vazut.

    Reply

Leave a Reply