Yahoo! Messenger status changer și de ce m-am mutat pe Pidgin, definitiv

Nu credeam că în 2012 un program atât de folosit de românii noștri, pentru că nu știu ce alte nații mai folosesc porcăria asta, e atât de vulnerabil încât oricine îți poate schimba statusul, te poate da afară de pe mess și multe altele.

Toate astea cu un progrămel în JavaScript.

Cineva a implementat progrămelul respectiv într-un site ca să poată puștanii de 13-14 ani să facă treaba asta mult mai ușor.

Link | YmLand.com

De ce scriu toate astea? Poate reușesc într-un sfârșit să fac lumea să renunțe la rahatul ăsta de serviciu Yahoo, sau dacă nu, măcar să schimbe clientul cu un altul mult mai bun și sigur ca și Pidgin.

E a 10-a oară când trec la Pidgin, dar de data asta definitiv, și regret faptul că toată lumea e atât de idioată încât folosește serviciul Y!Messenger și eu sunt obligat să îl folosesc din cauza lor, pentru că nu am avea pe ce să comunicăm altfel.

Trecusem într-un timp câțiva pe Google Talk, dar eram un grup restrâns și eram încă obligat să folosesc ambele servicii pentru alte contacte.

O să pun și progrămelul în sine numit Y!Disruption pe blog mai târziu.

Un post scris de mine prin 2008, încă valabil și azi.

Update: Y!Disruption.rar 112 KB

Download | Dropbox

2 thoughts on “Yahoo! Messenger status changer și de ce m-am mutat pe Pidgin, definitiv

  1. ratonbox

    Asta e nimic pe langa ce se putea face. In JavaScriptul ala se ruleaza de fapt un ActiveX prin care se poate absolut orice: format, infect, keylogging, etc. Daca aveti bitdefender, ar fi trebuit sa se patch-uiasca problema asta in update-ul de semnaturi de azi.

    Reply
  2. Virgil

    Kaspersky zice despre Y!Disruption.rar ca “The requested object is INFECTED with the following viruses: HackTool.Win32.QQHack.dm”

    Reply

Leave a Reply