Cea mai bună boxă portabilă, X-mini II

Am luat-o de pe FunGadgets.ro cu 130 lei cu tot cu transport. Mi-am luat albă pentru că am ceva cu albul, probabil subconștientul meu aprobă anumite chestii.

Photobucket Photobucket Photobucket

Sunt foarte mulțumit de ea, căutam așa ceva de dinainte să apară, aveam în cap cam cum trebuia să arate, să încapă în buzunar, să aibă baterie proprie reîncărcabilă prin USB, să țină mai mult de 10 ore, la asta ține 12, testat, să se audă foarte tare, iar asta nu dezamăgește deloc, se aude chiar surprinzător de tare și CLAR, și pe lângă toate treburile astea, dacă o deschizi are și bass, da, bass.

Photobucket Photobucket Photobucket

Recomand produsul ăsta cu toată căldura dacă vrei să faci ravagii în tramvai printre muncitorii de la Electro și ca toți scuteriștii din Craiovița să te invidieze.

Photobucket Photobucket Photobucket

O am de câteva luni, a luat și câteva căzături, ploi și încă rezistă. Cea mai șmecheră chestie e că dacă îți cumperi mai multe se pot băga una într-alta și atunci ești deja calificat cu acte în șmecherie la paranghelie.

Photobucket Photobucket Photobucket

Se știe!

One thought on “Cea mai bună boxă portabilă, X-mini II

  1. phane

    sunt ideale, mai ales daca ai si un telefon cu jack de 3.5 mm si o baterie durabila. cu ajutorul boxei asteia am luat eu 9 la religie … si al lui raku, norocul meu ca aveam ultimul album pe telefon si profesorul era fan.

    Reply

Leave a Reply