Tranziție și acceptare de statut de trendsetter

Încerc o tranziție cu blogul, zic că încerc pentru că nu am timp acum, aici pentru așa ceva, dar vreau să scap de limitele astea idioate de perfecționism pe care le aveam până acum cu blogul să nu pun orice îmi place sau mă reprezintă pe el, de parcă m-ar certa cineva, decât dacă stau 10 ore la un post și îl editam de 100 de ori și mă purtam de parcă era resursă epuizabilă.

Fuck that shit! (Fute căcatul ăla). De acum încolo o să vedeți chestii alese de mine, care zic eu că merita să le dau mai departe, și pentru când am timp o să mai și scriu, că am multe de zis și multe drafturi și instigari pentru voi cu gânduri care merită citite pentru că sunt un șmecher și doi proști.

Așteptați-vă la muzică, fotografie, artă, tehnologie, canguri, filme și tot ce mai am eu chef să vă arăt. O să transform blogul într-un wall de Facebook, un blog de Tumblr sau un profil Delicious, mai pe înțelesul lui Sandu de la Casa de Pensii, iar posturile vor fi într-un număr considerabil mai mare și nu vor fi doar chestii noi.

Îl puteți percepe ca pe “căcaturile lui MaTr3o pe care le consumi, le dai mai departe, sau le pui pe Facebook și suntem hip”. Asta e ideea generală pentru că asta o să se întâmple, deja a început. După 7 mii de ani de trendsetting a trebuit să-mi iau rolul în serios, deci … VENIȚI DE LUAȚI LUMINĂ!

Sursă de bun gust și psihopatul de alături.

Leave a Reply