Bravo NVIDIA

Mi-am luat un Acer 5742G cu o placă video NVIDIA GT 540M. Placa e de ultimă generație, proaspăt lansată, e doar pe câteva modele de laptopuri. Ce mă întrebam eu e cum poate o companie de mărimea NVIDIA să lanseze o placă video, produs final care e in alte produse care deja SE VÂND ca pâinea caldă, fără drivere.

Da, în momentul de față nu există drivere pentru placa asta video, nici pe siteul oficial, nici nicăieri, iar forumul NVIDIA e plin de oameni care sunt în aceeași situație ca a mea și nu au ce face. Un singur răspuns a fost din partea cuiva cât de cât oficial și acela a fost că va veni și driverul în următorul update. Nici măcar o dată de lansare, niciun fel de explicație, nimic. Bravo NVIDIA.

PS: Fuck you!

Update 25.03.2011: Nici până acum nu e apărut pe siteul oficial driver-ul pentru placa video. L-am găsit pe site-ul Acer, deși nici acolo nu era inițial o variantă bună și trebuia să încerci vreo 3 să vezi care merge. Pe DVD-ul care a venit cu laptopul era o pulă, o pulă cu scame, atât. Merge acum.

Leave a Reply