ROA – Ne place

Mai țineți minte când ascultam Șuie și chiar suna bine sau melodiile alea vechi de la ei pe care le-am ascultat mai de curând în scopuri electroreminescente? Junkyard și UNU’ sunt buni, gen 2001 buni, cand aveam eu 11 ani și oricum nu ascultam muzică din asta și îmi curgeau bale din gură de prost, dar atunci se făcea, atât de buni.

Atac la persoane și Cântec pentru sănătatea ierbii s-au întâlnit și s-au gândit că și 2010 e un an bun de exploatat, cel puțin la sfârșit, și se pot face chestii și acum, chiar și videoclipuri făcute CU GUST, finally, fucking finally.

Artist: ROA (Rise Of Artificial)
Track: Ne place
Music & Lyrics:
Bogdan Popoiag (UNU’)
Cezar Stanciulescu (Junkyard)
Director: Bogdan Popoiag
Record Label: RoaMusic

ROAMusic.ro

2 thoughts on “ROA – Ne place

 1. done8989

  Eu am fost un pic fail zilele trecute cu melodia asta .. Zic “mami vino la tv să vezi la cine am fost la concert” .. îi plăcea lu maic-mea .. dar m-am trezt după că îi confundasem cu Şuie ..
  în fine .. Tare videoclipul şi melodia. Şi concertul celor de la Şuie a fost tare şi chiar nu mă aşteptam. Dobrică e un pic penibil, dar merge :)) mai destinde atmosfera.

  Reply
 2. Alex

  Dobrica izmanaru’. Cica se lanseaza pe alte proiecte omul, e altceva acum.. Btw, la vara a zis Bean ca ne aduce Subcarpati in Craiova, a promis.

  Reply

Leave a Reply