Guess Who – Unu Altu

Era undeva prin iarnă, acum mulţi ani lumină, multe droguri şi lumea nu prea ştia de Guess Who, Spike, baluri, tururi şi retururi. Cei care ascultau, ascultau pentru că le plăcea şi nu pentru că droguri şi mişto. Eu puteam să fiu singurul prost indignat pe succesele altor oameni, dar de când cu tot tam tam-ul ăsta Okapi mie mi se arată ceva fals, pur şi simplu nu mai e cum era înainte.

Pume la vedere şi bani. Poate e vorba că sunt urăcios şi nu vreau să facă lumea bani, vreau să cânte că sunt săraci, nu vând, n-au concerte sau le vin 2-3 oameni şi ăia ştiind despre ce e vorba. Unu altu e o piesă despre oameni din România pe care acum nu mai vreau să o cred, nu venind de la un tip de succes cu clip pe croma care nu pare ieftin.

Spike chiar îl iubeşte pe Guess Who atât de mult încăt să-i regizeze un clip demn de laudă şi pe al lui să-l facă în 15 minute cu un tovarăş cu cameră şi-o lampă şi cea mai proastă idee şi realizare dintr-un părculeţ de prin Bucureşti?

Mai ţineţi minte când eram repări? Heh.

reTU-r.ro
Guess-Who.ro

15 thoughts on “Guess Who – Unu Altu

 1. Baston

  prietene esti foarte plictisitor in ultimul timp . arde-o putin mai interesant sau inchide-l .

  Reply
 2. Th

  deocamdata prinde combinatia bine Okapi,dar parca vad ca n-o sa mai aiba succes la un moment dat.dar atunci se vor fi realizat bajetii.

  Reply
 3. mitza

  E ca si cum ai lua versurile lu` puya si le-ai pune pe un negativ de la mf doom, nu are NICIO TREABA . prima varianta chiar suna bine

  Reply
 4. srv

  Adevarat.Pula mea,cam asta e treaba cu hip-hop-ul romanesc.Atunci cand le miroase a bani,se comercializeaza in draci.Nu pot sa mai ascult GW in momentele de panica

  Reply
 5. Neculau

  fraTe .. am citit 2 posturi pana acum si mi se pare de cacat !! adica , parerea mea … ti se pare k GW ar trb sa iti compuna melodii dupa durerile tale ? (catre srv) .. lasati-va de bloguri daca habar nu aveti cum stau treburile … nu iti place GW , nu asculta … daca vrei cu adevarat sa iti cante special tie sunt sigur k pt 5,000 pe luna (euro) si toate necesitatile iti va canta doar tie …

  Reply
 6. srv

  Nu,coaie,ideea e ca in general cand asculti melodii bune,iti adaptezi durerile.Melodia nu trebuie facuta la comanda,ca nu vorbim de manele,ea trebuie sa fie sincera si in acelasi timp sa trnasmita ceva.

  Reply
 7. Dubs

  ideea era ca omu asta cand facea ip ap avea anumite conteptii si critica anumite chestii pe care le face in prezent! doar ca voi ati inteles altceva!

  Reply
 8. nkZ

  Ai dreptate cocos, nici pe mine nu ma mai incanta asa mult piesele lor, dar o chesti tre sa-ti intre in cap, pana cand sa canti pentru nimic, pana cand sa bagi bani in studio pentru ceva fara succer, intr-un final tragi de tine si cand ajungi sus, tre sa ramai acolo prin orice mijloace, acum au inceput de jos au ajuns unde sunt si tre sa se mentina castiga bani frumosi, asta e prezentul lor. Dar fa o comparatie dintre ei si puya, ei inca se mentin pe aceeasi linie si piesele lor, in fine aici iti dau dreptate, au ajuns la multe urechi, care nu inteleg la ce se refera, si n-au o treaba, au o tenta spre inna hot dar asta e, faza cu videoclipu, producatorul, iti baga bani in tot, tu ca regizor te plateste si-ti faci treaba, au un manager care le face totul. Comparatia care dintre videoclipuri aici ai strambat-o grav, orice regizor isi face planul dupa melodie si dupa ideile lui, daca eu am o piesa si zic de cacat, ma duc si filmez pe veceu, si stai linistit ca spike e ajutat si de echipa lui FGX care il ajuta, animatii si conceptii n-o fi el atat de zeu are echipa lui, si nu uita oricat de prieten esti cu cineva, munca trebuie rasplatita.

  Reply
 9. Pingback: Bă eşti nebun?! » MaTr3o.com

 10. rzv

  Ce kkt de site ai.. inchide-l frate.. Guess Who alaturi de Spike face minuni , ba chiar imi doresc o noua colaborare a lui cu Parazitii.

  Fuckoff cu thread-uri de genul asta..

  Reply
 11. rzv

  Observ ca in ultima vreme orice frustrat are site.. Daca esti frustrat de o anumita chestie.. ca unii chiar se descurca in viatza , pe cand tu stai pe banii ” lu` mami” .. hop sari cu un thread ! Pai na.. astia sunt romanii.. Bafta

  Daca as avea o putere as da timpul inapoi cu 2 minute si mi-as cauta altceva mai util de facut decat sa imi pierd minutele astea pretioase din viata pe un site de kkt !

  Reply

Leave a Reply