Bă eşti nebun?!

După teaserul cu C.I.A. revine, ei bine, C.I.A. chiar revine, deşi nu ştiam că erau plecaţi pe undeva, apare şi teh official track tot pe canalul HaHaHa Production arătându-ne o oarecare colaborare sau legătură mov.

Nu vreau să mă pronunţ pentru că de la un timp de vreme vomit pe piese hip hop şi faza asta cu “Bă eşti nebun?!” încă îmi dă sechele de Craioviţa şi cuvinte urâte gen “borfaş”. O să zic decât că mă dezgustă comentariile de pe YouTube pe care le-am văzut de genul “Ce s-a întâmplat? C.I.A. comercial? Ce caută Smiley acolo?”. Fuck off!

Mentalitate proastă ca la postul meu cu Guess Who – Unu Altu, care mai mult ca sigur, din ce am văzut din comentarii am fost înţeles total greşit, atât de greşit încât pur şi simplu nu-ţi mai pasă să dai explicaţii pentru proştii care au înţeles atât de greşit de la bun început.

Update: De fapt, știți ceva? Mie chiar îmi place, e super catchy, dar dintr-un motiv anume mă simt prost pentru asta. Pentru mine e genul ăla de melodie de care îți e rușine că-ți place, genul ăla de melodie pe care ascultând-o ai impresia că-ți insultă inteligența.

7 thoughts on “Bă eşti nebun?!

  1. un trecator

    sunt fan C.I.A. , dar chiar m-a dezamagit piesa, sper ca nu tot albumul e asa…:(

    Reply

Leave a Reply