Alo! Salut, ai şi tu nişte beţe de frigărui?

În caz că te-am sunat în noaptea de 17 august să-ţi cerem nişte beţe de frigărui, nu era o glumă, nu era un joc, nu eram fumaţi, nimic. Pur şi simplu eram prea prostovani să ne abatem de la un plan gata stabilit de a face frigărui şi să facem vreun compromis aşa că am căutat toată noaptea beţe de frigărui, întâi la toate non-stop-urile şi benzinăriile din Craiova şi după cu milogeala la toate restaurantele deschise la ora aia.

Am găsit într-un final 14 beţe de frigărui la Oxygen. Sunasem pe rând şi eu şi Nitzy şi Barbă toată agenda să cerem la 1 noaptea nişte beţe de frigărui. Decât două persoane au avut beţe de frigărui, dar una nu ne-a putut da pentru că pitong, iar cealaltă era în tren în drum spre casă de la mare şi trebuia să aşteptăm până dimineaţa să se întoarcă.

Am consumat toată benzina din Dubai plimbându-ne prin toată Craiova să găsim cele mai banale chestii din lume. Ălea 14 beţe de figărui au fost ultimele beţe de frigărui din iad şi noi le-am găsit. Nu mai încercaţi să căutaţi beţe de frigărui, nu mai există nicăieri, niciodată şi nici nu au existat vreodată.

Moş Crăciun nu există.

7 thoughts on “Alo! Salut, ai şi tu nişte beţe de frigărui?

 1. MaTr3o Post author

  Ciule, pe ăsta îl cunoşti?

  Am vrut si banane, dar dupa ce ne-am plimbat atat ne-a fost lene sa ne mai ducem sa mai cumparam, plus ca nu mai era jar si eram morti de foame.

  Reply
 2. amelia

  pentru asta sunt prietenii…sa stea sa se uite la tine cum alergi ca idiotu’:)).asa-i ciule?:P

  Reply

Leave a Reply