Volvo S40

Domnule Dan Dragomir, îmi pare rău, dar nu există Symbian S40. Se cheamă S40 pur şi simplu, nu e Symbian, Symbian e sistem de operare de smartphone şi are decât UIQ, S60, S80 şi S90. Aşteptăm în continuare şi alte dezinformaţii ca în articolul cangur.

Acelaşi om despre care se discuta şi aici.

PS: Te iubesc.

Update 14.08.2010: Vine şi articolul ce-mi dă dreptate Oficial Nokia: S40 nu e Symbian. Acum ce pula mea să mai zic? NO SHIT!

7 thoughts on “Volvo S40

 1. Dan

  Symbian S40 sau Series 40 este varianta light a Series 60, sau S60. Este o informatie de baza – o gasesti pe site-ul Nokia sau pe Wikipedia, daca te-ar pasiona intr-adevar tehnologia.

  Reply
 2. MaTr3o Post author

  Nu e nicio varianta light. E dumbphone OS, simplu. Celelalte sunt pentru smartphone-uri.

  While Series 60 can run more applications and is recognized as “Symbian” more so than the simplistic Series 40, Series 40 does not have support for native .SIS Symbian applications—rather, Series 40 runs Java ME applications such as FileExplorer (which allows the user to manage files and folders on their phone). – de pe Wikipedia.

  Ţiganii!

  Nokia 1100 are S40 in pula mea, vrei sa spui ca are Symbian? Nici nu stau la discutii, eu sunt doctor profesionist Mortal Kombat 3 in tehnologie, EU NU VORBESC FARA SA STIU.

  There is no such thing as Symbian S40 and thus there is no C++ development, SDKs and IDE eitherg. – asta e din linkul catre forumul oficial Nokia pe care l-ai dat tu pe Gadgeteer incercand sa demonstrezi ca e de fapt Symbian.

  Ţanşoş Ionuţ mă cheamă şi mă priep la făcut clătite.

  Reply
 3. Dan

  Series 40 is a simpler operating system variant than the higher end S60 – zic chiar ei pe pagina lor.

  Dacă urmăreai ce am scris, nu am zis nicăieri că este smartphone. Aici trebuie să te ducă mintea să faci diferența.

  Dacă te pricepeai, ai fi auzit deja de Symbian S40 care tu susții că nu există. E timpul de Mortal Kombat, îți urez succes.

  Reply
 4. MaTr3o Post author

  Nu exista Symbian S40. Nokia OS S40 e bazat pe Symbian S60, da si chiar seamana, multi n-o sa-si dea seama de diferenta, dar inca o data, nu exista Symbian S40, si cu asta am incheiat.

  Sunt foarte sigur ca daca as punea intrebarea “Is S40 a Symbian platform?” oricarui developer sau chiar pana la urma CEO-ului of Nokia mi-ar raspunde ca NU.

  Reply
 5. Dan

  Uite, promit ca am sa pun oficial intrebarea si revin cu un raspuns. Intre timp, iti mai dau un link ca sa intelegi de unde abordarea cu smartphone.

  Noua serie de telefoane Nokia ietfine, dar cu functii, sunt facute tocmai ca sa para smartphone, ca sa-si cumpere fraierul ceva de gen. Iar tendinta nu este a lor – vezi seria Corby, modelele similare de LG si altele.

  http://www.tomsguide.com/us/symbian-s40-C3-C6-E5,news-6444.html

  Reply
 6. CeCe

  “Noua serie de telefoane Nokia ietfine, dar cu functii, sunt facute tocmai ca sa para smartphone, ca sa-si cumpere fraierul ceva de gen.” – poftim? Cum poa’ sa se exprime in halul asta vizavi de un potential cumparator?
  Bai Dan asta, bine ca esti tu cu gura mare, daca n’ar fi “fraierii” sa caute anumite chestii la un telefon, n’ai mai avea la ce sa’ti dai cu pretioasa ta parere.

  Reply
 7. Pushi

  Diferenta e ca MaTr3o ar da cu 20 lei mai putin pe telefon ca stie ca nu are Symbian, iar Dan ar da cu 20 mai mult, pentru ca el crede ca e telefon cu “Symbian S40”.

  Reply

Leave a Reply