Spike – Realitate

Spike lansează videoclipul piesei Realitate pe reTU-r.ro. Este primul dintr-o serie de patru ce vor avea premieră în următoarea lună. Videoclipul a fost filmat în Bucureşti la începutul lunii august şi e regizat de el însuşi.

Mie mi se pare foarte slab, clip de TV, exact pentru puştanii din zilele noastre pentru care singurul hip hop existent e cel de la Guess Who, Spike sau Paraziţii. Nu ştiu de ce, dar m-am cam săturat de tam tam-ul ăsta Okapi.

Poate pentru că ce e prea mult strică. Poate…

…şi un interviu despre videoclip, pălării şi despre părul său magnific.

reTU-r.ro

11 thoughts on “Spike – Realitate

 1. l1nk

  Mi se pare foarte diferit cum suna si ce attituine are in videoclipuri/melodii fata de interviuri. Cat despre videoclipul realitate plm ce sa zic, sa o fie iara ceva gen EuGen dar nah trebuie si hip hop comercial, prefer sa aud asa ceva decat manele.

  Reply
 2. Lady Key

  Spike,ca artist,ii da la muie lu’Guess
  Clipu’mi se pare foarte dragut
  matre,nu mai fi hater :*

  Reply
 3. s3ptember

  videoclipul e chiar ok avand in vedere ca nu prea a avut buget si a fost regizat de actorul principal. nu e ca scandal, dar merge. nu poate sa scoata ceva frumos de fiecare data.

  Reply
 4. 2Peu

  Eu cred ca este un clip potrivit in ziua de azi adica de nivel de hip hop romanesc…De ce Spike sa investeasca enorm intrun clip care nustiu daca va fi difuzat asa cum s-ar vrea.Pe el il intereseaza banu(ca pe oricare MC din ziua de azi de la Cedry2k la Uzzi,trebuie sa fi fudul sa nu crezi asta) deoarece are sau este deja un NUME in hip hop-ul romanesc,asta e clar.Cam tot crew-ul lor Okapi Who Grassu etc

  Dar totusi consider nustiu poate e parerea mea ca Spike odata cu trecerea anilor a scazut atat in idei cat si in calitate.Nu-i neaga nimeni valoarea numai sa nu inceapa s-o frece la rece pe aceasi tema mereu.
  Poate ca altu are alta opinie….

  Reply

Leave a Reply