Nikon D3100 şi Canon S95

Nikon D3100 e urmaşul lui D3000 după nume, dar urmaşul D5000 după specificaţii. Are continuous autofocus pe video, filmează full HD şi costă 700$ cu kit lens. Nu are intrare de microfon, ceea ce e urât pentru un DSLR cu o funcţie video atât de avansată. Avem de văzut cum merge continuous autofocus-ul pentru că e nemaivăzut momentan pentru un DSLR. Cel mai probabil aparatul va fi un bestseller exact ca predecesorul său.

Aşadar Canon 550D are primul său concurent, şi e cu 200$ mai ieftin.

Canon S95 e un Canon S90 ce filmează HD, atât ne interesa, aparatul perfect pentru buzunar, în sfârşit concurentul decent pentru Panasonic LX5.

Hai cu 60D-ul.

PS: E posibil ca 90% dintre cititorii mei să nu aibă habar despre ce mai vorbesc eu pe aici prin posturile astea. Restul de 10% se uită la poze şi se decid dacă le place cum arată sau nu. Îmi place să vorbesc singur aşa că o să continui.

5 thoughts on “Nikon D3100 şi Canon S95

 1. s3ptember

  probabil astia s-au bazat pe faptul ca o se realizeze doar filmulete din alea artistice cu melodii pe fundal, sau din alea de familie, ca pe vimeo, si nu s-au mai obosit sa bage si o intrare de microfon care era practic un nimic dpdv al bugetului sau designului.

  da’ nu stiu daca ai vazut, insa aproape fiecare lucru care pare ca-i perfect, are un lucru in minus care-l aproprie din ce in ce ma mult de banalitate.

  Reply
 2. BLINK

  matr3o, pentru mic jacker mai scoti cateva sutici si iti iei ceva canon 7d sau ma rog, omologul lui de la nikon. Deh, afaceri :)

  Reply
 3. Pingback: Canon 60D » MaTr3o.com

 4. littlelady

  nenea…stii…or fi cei de la canon “perfectionisti”,dar tocmai datorita perfectionismului lor,canon este pentru dom’soare si gay…..iar nikon pentru barbati in toata firea….think about it twice!!!

  Reply

Leave a Reply