Mulholland Dr. (2001)

De pe Twitter:

 • Mulholland Dr. (2001) e cel mai greu de înţeles film pe care l-am văzut eu vreodată, se pare că nu-s atât de deştept pe cât mă credeam (5:26 AM Aug 9th via web)
 • Căutai şi citii explicaţia după ca să-l înţeleg în totalitate, dar asta se cheamă trişat. Respect pentru cine l-a priceput doar din vizionat (5:28 AM Aug 9th via web)
 • Ah, da, eu am sărit peste credits-urile de la început şi am aflat după din ce am citit că au contat foarte mult pentru înţelesul filmului (5:41 AM Aug 9th via web)
 • M-am căcat şi eu pe înţelesul unui film de 2 ore jumate pentru că am sărit peste intro? FAIL (5:43 AM Aug 9th via web)

După ce am văzut filmul ăsta şi am şi citit descriptionul din coperta DVD-ului îi dau dreptate lui Albu, Lynch e nebun. Uitaţi-vă la freza lui, nu aşa arată un om întreg la cap. LA GARĂ!

IMDb | Trailer

3 thoughts on “Mulholland Dr. (2001)

 1. done8989

  Lynch e nebun, dar filmul ăsta nu o să îl uiţi vreodată. Mie mi-a fost recomandat să văd Inland Empire ca să pricep ceva din Mulholand Drive, dar nu l-am văzut încă.

  Dacă vrei să vezi ceva mai digerabil la care a contribuit Lynch, Wild at Heart e foarte bun .. şi desigur Twin Peaks.
  Dacă vrei ceva mai nebun, dar din care mai şi prinzi un fir .. Antichrist-ul lu Lars Von Trier cred că e potrivit.

  Reply
 2. albu

  un alt film asemanator astuia (mai mult sau mai putin) dar care o da un pic in horror e A TALE OF TWO SISTERS (2003 parca) … singura “problema” este ca e film asiatic.. and those mothefuckers all look the same man si e si mai confusing…dar totusi un film foarte bun ! sanatate !

  Reply

Leave a Reply