Tech bloggers în România

Îi ador. România e o ţară de nepricepuţi. Nu vrea nimeni, pur şi simplu asta e situaţia. Termini o facultate de Geografie şi după munceşti în banking, termini ACE şi după munceşti la o reprezentanţă Dacia. Nimeni nu se pricepe la nimic din ceea ce face, aşa se întâmplă în general. Valabil, dar nu în toate cazurile.

Eu mă pricep la ceva ce nu practic pentru că nu prea se poate, cum am zis mai sus, pur şi simplu aşa e situaţia la noi. El se picepe la badminton, probabil.

Din repertoriul dânsului care e un blogger de succes în România avem:

 • O poză cu un HTC Droid Eris (telefon CDMA Verizon din US ce nu va putea fi folosit în vecii vecilor în RO) într-un articol despre HTC Desire.
 • Telefoanele nu fac parte nici măcar din aceeaşi categorie, Desire-ul e high-end device în timp ce Droid Eris e ceva mai leneş şi mai ieftineanu, dar oricum în niciun caz valabil pentru noi.

 • Un citat dintr-un articol despre iPhone 4:
 • Este foarte subțire, poate chiar mai subțire decât iPhone 3GS

  Acum, dacă Apple a început prezentarea iPhone 4 vorbind despre noul redesign şi cum că e cel mai subţire smartphone din lume, cu tot cu detaliile despre măsurători şi marketând printre altele în special treaba asta cum poţi să spui aşa ceva?

Blogger de succes cu tot felul de produse în teste. Informaţiile cum vor fi dacă nepriceperea e în toi? Parcă era domeniul tău nu? Nu ai muncit toată viaţa ca poliţist sau de abia să fi absolvit Academia de Poliţie ca după să ajungi printr-o nefericire să faci mâncare la McDonalds.

In english … This is what you do, right?

Îmi e silă. Eu mă pricep la tehnologie, dar încerc să urmez o carieră în total alt domeniu, eu sunt un prost, dar tu? Care e scuza ta?

Deci am recunoscut că sunt prostul, dar uitaţi un răspuns la întrebarea mea.

Mi se dau lecţii de marketing. Nu se cheamă marketing dacă informaţiile sunt vitale, palpabile, masurabile. Jobs spunea că are 9.3mm şi e cu 24% mai subţire decât 3GS-ul. Păi ce pula mea de marketing că punem mâna pe riglă şi verificăm. Nu e vorba despre studii de caz lăudătoare de produs care se pot inventa şi alte chestii inverificabile. Frumos.

Update: Vine şi răspunsul genial.

Troll? Trecuse ceva…

Nu e urât când chiar e adevărată treaba cu puştii care ştiu mai multe despre produse deşi n-au pus mâna poate niciodată pe ele?

Sunt dispus la orice oră să îţi demonstrez cunoştiinţele mele mai ample pentru domeniul tău. Se cheamă pasiune, look it up. Câteodata teoria bate practica, mai ales când practica e făcută prost. Acelaşi lucru e valabil pentru pasiune şi experienţă.

8 thoughts on “Tech bloggers în România

 1. Pingback: Știu eu mai bine ! - una dintre metehnele românilor | DanDragomir.biz: stiri online

 2. alleks

  Dude, lasă-l pe amic. E, aparent, genul de posesor de porsche ce-ţi caută motorul în faţă, dar dacă-i râzi în nas, răspunde cu “coae, eo măcar am, ‘te-n sânge”, clasic.

  Pe de o parte, e cam greu să ţi se ofere un produs pentru review, dacă nu e lumea convinsă că merită/meriţi. E simplu, porneşte-ţi un blog tech şi dă-i drumul la scris şi promovat (oricum, sunt destui pe lângă subiect). Aşa ai avea (mai multe) şanse.

  Sau poţi merge pe varianta uşoară. Caută-ţi şi tu o pilă în vreo companie, sau pupă pe cineva undeva şi ta-da!

  Reply
 3. chopo

  DanDragomir.biz: stiri online
  Blog despre online, telefoane mobile, Nokia, afaceri, stiri, auto


  Ce marfa e descrierea blogului.Parca snt nume de magazine de pe Lipscani.Gen Moda Adi,Moda Iulicå etc

  Reply
 4. eVo

  I-ai dat prea multa atentie lu nenea … Tipul este un papagal , habar nu are sa faca un review , este genul de om care cumpara un telefon pentru camera.

  Reply
 5. Pingback: Volvo S40 » MaTr3o.com

Leave a Reply