Xbox 360 Slim & Kinect

Am văzut şi eu live conferinţa Microsoft de la E3 2010 pe canalul oficial de YouTube E3. Tot azi au mai fost şi conferinţele EA şi Ubisoft, dar nu o să vorbim despre ele.

Anul trecut, la E3 2009 Microsoft a prezentat Project Natal, un mic preview ce era mai mult o promisiune pentru noul val de gaming bazat pe motion control.

Ieri i-a fost dezvăluit numele oficial, Kinect. Kinect constă într-o cameră 3D care funcţionează pe voce şi pe baza mişcărilor operatorului. De exemplu, dacă eşti ţigan şi faci laba cu camera Kinect pornită, corespondentul tău de pe ecran va face şi el laba, sau cel puţin va imita mişcarea. De acum jocurile porno vor fi extrem de interactive.

What is Xbox 360 Kinect?

La conferinţă am aflat că totul e oficial şi Kinect va fi disponibil pe 4 noiembrie împreună cu 15 jocuri compatibile. Mai jos aveţi nişte demo-uri.

Pot să zic că îmi doresc din tot sufletul să moară în chinuri fetiţa asta de mai sus, I really do, dar cel mai important e că vreau să mă cac pe fruntea ei şi să o mânjesc.

Same here, I hate happy & jolly & shit. Why won’t they just fucking die?

Cu ei n-am nimic, sunt oarecum decenţi faţă de actorii ăia imbecili de mai sus de la prezentările live de la conferinţă.

Tot la aceeaşi conferinţă am aflat de noul Xbox 360, un model negru, ceva mai mic cu HDD intern de 250GB şi WiFi pentru 299$, model disponibil de azi. Modelul original Xbox 360 a încetat din producţie şi vor fi vândute doar produsele care au mai rămas pe stoc.

Mie mi se pare că arată mult mai şmecher, butoanele sunt touch sensitive ceea ce mi s-a părut dintotdeauna o porcărie, are un singur cooler mai mare în loc de cele două de pe modelul anterior şi din cutie va lipsi iar cablul HDMI. Toate accesoriile, inclusiv controllerul sunt pe negru.

Păcat, atât piano black strică. Albul ăla era un fel de diferenţiere de stil dintre Sony şi Microsoft şi îmi plăcea. Îmi place verde.

New Xbox 360 slim: hardware details
The New Xbox 360: Fully Detailed

Kinect
Xbox 360

Să sperăm că modelul ăsta nu e la fel de predispus la RROD. Dacă nu ştii ce e ăla RROD probabil te cheamă Flavius şi îţi place Tymbark.

Toţi cei care au participat la conferinţă au primit câte un Xbox 360 Slim gratis.

Xbox official YouTube channel

PS: Asta de mai jos e prezentarea iniţială de la E3 2009 cu care au şocat, văd că deja are 5 milioane de views. Încă ceva, Xbox 360 Slim nu e numele oficial, ei îl numesc pur şi simplu Xbox 360, dar în popor aşa va fi cunoscut.

Când văd cât de fericiţi sunt căcaţii ăia de actori în promo-ul ăsta îmi vine pur şi simplu să îi măcelăresc pe melodia asta şi să le mănânc maţele. Vă rog, cum dau de ei?

New Xbox 360 guide: Microsoft’s slim console explained

4 thoughts on “Xbox 360 Slim & Kinect

 1. Iohan

  Arata mai smecher, negru tigan si cu corset pe mijloc. Asta e un facelift, nu un upgrade. L-au pus pe-ala gras in clipul cu sarituri sa nu zica grasii ca asta nu e de ei, sure it is, give us 200$. Arata misto, are cateva conexiuni din viitor, cooling mai bun, un an garantie, e cool. Sunt curios dac-or sa faca diferenta intre “360 original” si asta nou cand vine vorba de jocuri. Teh future is here.

  Reply
 2. barba

  Minus pentru colorit.
  Minus pentru touch (cu ocazia asta transmit multa muie lu Samsung).
  Minus pentru garantia mica.
  Plus pentru WI-Fi, finnaly s-au prins si ei ca nu e OK sa dai 25% din valoare consolei penrtu o techonologie pe care o gasim cam in toate gadget-urile
  Minus inca o data pentru culoarea de cacat care e si pe deasupra lucioasa. Vrem alb-ul mat inapoi (poate vor schimba si arcade-urile si pro-urile). Edit: se pare ca merge cu separate power supply.
  MINUS ca kinect (cacofonie intentionata) nu merge pe vechile console “A custom Kinect port (not a standard USB port—it’s a USB port that can feed more power) ”
  Minus pentru schimbarea de nume. poject Natal suna super. Kinect nici nu pot pronunta.
  Mini-keyboard-ul ala de ce ne trebuie? Cand acum putem vorbi cu consola.
  Minus ca nu inculd cablu HDMI.
  Plus ca au pus portul optic separat.
  Minus ca trebuie sa dam 30% din banii pe care ii dam pe o consola ca sa luam “data cable” sa trecem de pe o consola pe alta.

  Per total Microfost o ia in jos.

  Reply

Leave a Reply