Pepeni, fasole şi dragoni

Mai luaţi nişte drug music pentru copiii care fumează insecticid mişto.

Subcarpaţi – Miles

Ascultă YouTube | Download Filebox, RapidShare

Kazi Ploae şi DJ Limun prezintă Compilaţia lui Dumnezeu

Download | FileShare, Filebox

Kazi Ploae – Hârtie de împăturit muntele (Promo)

Ascultă | YouTube

Update 07.05.2010: Ascultai şi eu Compilaţia lui Dumnezeu şi pot să spun că e vai de capul şi de pielea de pe pula lui Dumnezeu. Asta e compilaţia nescoasă a Brigăzii AM, chiar mi-aş dori din tot sufletul să văd faţă în faţă unii oameni de pe compilaţia asta ca să îi bat cu palma pe umăr şi să le spun că au încercat, a fost drăguţ, dar acum trebuie să moară.

Probabil Kazi Ploae şi DJ Limun nu mai aveau bani de droguri şi au pus puştii de prin ţară să le trimită plocon dacă vor să fie repp şi aşa s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru timpul meu pierdut ascultând compilaţia asta şi îmi pare rău pentru unii oameni care chiar merită să fie ascultaţi şi nu aveau ce căuta pe compilaţia asta.

Îmi place Subcarpaţi – Miles deşi nu vreau pentru că va fi imnul puştilor etnobotanici, dar îmi place, mult. Vreau să distrug sistemul care m-a distrus sistemic.

10 thoughts on “Pepeni, fasole şi dragoni

 1. MaTr3o Post author

  Nu ştiu. Ei ce au pentru mine?

  Am aceeşi chestie, numai că băieţii ăia despre care vorbeşti tu nu sunt aşa fanatici şi nu se laudă cât de sparţ sunt şi ce fumează ei şi ce au fumat data trecută şi cât de sparţ au fost şi cât de jmecher e Dragonu şi băiat de cartier şi LSD şi frigider chestii. BRAAAAAAP. GIEGOLO!

  I love kiddiez.

  Reply
 2. Axion

  ba lasatzi dracu drogurile… NU SUNT BUNE!!! o sa va distrugetzi sanatatea si viata. Renuntati acum cat mai putetzi! Si tu Matr3o nu mai face reclama drogurilor ca amagesti copii ca e cool sa fumeze. Ascultati aici la mine .. sa moara Gutza daca va mint cu ceva!

  Reply
 3. Pingback: DJ Limun – The Adventures of Lee Moon » MaTr3o.com

Leave a Reply