Eram proşti când eram mici, dar tu erai idiot

Când toţi număram jmecher şi dacă tu făceai ceva de un infinit de ori noi ziceam că o facem de 2 infinituri de ori sau de 3. 3 e jmecher la orice oră. Tu veneai întotdeauna şi explicai cum că nu are cum să fie 2 infinituri, că nu îl poţi termina pe primul şi aşa mai departe. Dacă vorbea cineva de împlinit o dorinţă tu erai cel care îşi punea dorinţa să aibă mai multe dorinţe, 3 infinituri chiar. Eram proşti când eram mici, dar întotdeauna se găsea cineva care să facă pe deşteptul, să explice şi să ţi-o urce în tavă.

Când eşti mic eşti prost, e o regulă. Lăsaţi copiii să fie proşti, să mănânce ţărână să nu se îmbolnăvească după la 20 de ani de orice boală de care noi nici n-am auzit şi să se strâmbe dacă vor că sigur nu rămân aşa. Smartasses erau copiii care se alegeau ultimii la sport şi de obicei ajung să dea cu mătura de 3 infinituri de ori pe zi unde muncesc ăia care erau proşti când erau mici şi care suflau pe acadeaua care le cădea pe jos şi o băgau înapoi în gură. Smartasses au o nevastă grasă, 3 infinituri de copii care la rândul lor îţi explică glumele şi nu ieşeau prin faţa blocului că aveau de învăţat la educaţie civică, copiii care ştiau literele de la grădiniţă, aveau batistă şi acuarele şi bloc de desen în clasa a 5-a.

8 thoughts on “Eram proşti când eram mici, dar tu erai idiot

 1. scoci

  uitasi sa zici de aia de aveau artex si daca le ziceai sa ia si ei mingea sa jucam, ziceau ca ei nu joaca pe ciment ca e din piele si se toceste, iar pe iarba se inverzea

  de ce pula mea aveau artex doar aia de nu stiau sa joace

  Reply
 2. done8989

  NU, nu se există. cururi smarte adică.
  Eu vă ziceam că greşiţi şi că nu e corect ce ziceţi, iar voi îmi dădeaţi dreptate. Am mâncat de toate, de peste tot şi am făcut ce a vrut puţa mea în limita în care s-a putut. Eram ales ultimul la sport şi încă mai sunt, dar asta mai mult pentru că sunt nepăsător.

  P.S.: Dacă eşti Sfântul Duh, presupun că ai dat party ieri. De fapt, cred că petreci şi azi. have fun!

  Reply
 3. Un anonim celebru ?

  Done , nu incerca sa ne explici … noi suntem doar copii … ;) take care !

  Reply

Leave a Reply