Ahahaha…

A h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a r a p!

Updated 31.05.2010:

Mă cum există aşa ceva şi de ce? Wait, there’s more. Mă voi vedeţi? BĂĂ VOI VEDEŢI? CE PULA MEA E ASTA? Eu am înnebunit în pula mea… Nu pot nici să râd, nici să plâng, mă simt eu stânjenit de aşa ceva, îmi e ruşine că trăiesc, ăsta e apogeul depresiilor, de aia sunt războaie în lume. Asta caută ăia în Afghanistan. MĂ CE E CHESTIA AIA? :/ Omul are 1000+ unici pe zi, în unele zile şi peste 5000. De ce?!

Treba e că face şi Craiova de râs pentru că se duce la tot felul de meetinguri din toată ţara şi face ca mai sus sau mai rău, se comportă ca el. După ce că avem tot felul de specimene în Craiova şi suntem cunoscuţi numai pentru rahaturi sau că avem ţigani îl mai avem şi pe Blogatu, batjocura blogosferei. Voi vedeţi cum râd toţi de el? Îl doare fix la pulă pentru că e autist în pula mea, altfel nu-mi explic. Treaba şi mai proastă e că are fani şi lingăi care îi comentează pe blog şi îi urmăresc blogul cu sufletul la gură.

34 thoughts on “Ahahaha…

 1. dev

  creu, ce e acela un crieu? baaaaa cum e asta =))) MADE MY DAY :))))) AWESOME

  LEGEN…..wait for it DARY =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Reply
 2. mitza

  blogatu ala e un fel de brugner , celalalt e dox si afrikanu cu boka sunt… unici :))) `ai de pula mea…. :))) cre`ca l-am vazut de 3 ori =))

  Reply
 3. FahAhaN

  =)) nu exista cuvinte…decat doua litere repetate la nesfarsit H… A… H.. A.. H. A. HAHAHAHAHAHHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Reply
 4. MaTr3o Post author

  Vă rog eu frumos. Cineva să-mi explice şi mie, nu de ce există aşa ceva, cu toţii ştim că există prostie în lume, iar Blogatu e apogeul se pare, dar DE CE PULA MEA ARE ATÂŢIA VIZITATORI? Cât spam să faci?

  Reply
 5. Survaiva

  Oare de ce au rating imens emisiunile in care sunt invitati fernando nu stiu de unde & braileanca sexoasa?? Eu nu stiu cine e blogatu:)

  Reply
 6. mitza

  “Nu pot nici să râd, nici să plâng, mă simt eu stânjenit de aşa ceva, îmi e ruşine că trăiesc, ăsta e apogeul depresiilor” SAME FUCKING SHIT…

  Reply
 7. ovi

  Blogul tau si al lui Blogatu sunt la 180 de grade…tu de adresezi unui tip de oameni si blogatu altuia. Publicul lui primeste pozitiv spam’ul… Cam asta ar fi

  Reply
 8. Neko

  doamne ce penal e blogatu :)) in pula mea iti dai seama k asta ar putea devenii noul idol al Romanilor :))

  Reply
 9. cimpmunk

  sa inteleg ca aici e “blog” de ciorapperi de pa’ centru? ranjiti fasolea la monitor si criticati pe jegu’ asta de blog. sa fim seriosi baieti, daca atat va duce capul.

  Reply
 10. Toni

  Stai, lasa-ma sa inteleg, tovarasu tau cu plete de la mijloc e tarfa ta? secretara ta? … el e IN-ie si tu esti OUT-ie sau cum?, ai de curu vostru au ajuns curistii pe internet….. intrebare pt “gazda” cu plete : ba tu esti curist sau femeie? si inca o intrebare pentru “blogatu” : viata ta sociala e 0…. poti sa traiesti cu tine asa?….. ia o pula in cur poate te simti mai bine :))) sa nu uiti sa-ii dai si lu tovarasa ta .

  Reply
 11. Trabook

  rappp. =))) vai de capul meu. sunt maius, adica bogatu` tv. =))))) asculta muzica de treij de ani? =))) bai.. ce plm?

  Reply
 12. Trabook

  Ma scuzi, gagiul are talent iar noi suntem niste indiviosi care nu avem si noi succese ca el. :-<

  Reply

Leave a Reply