Sunt ţigaaan…

Sunt rasist şi prost în acelaşi timp. Lui Cheloo îi place verde. Haideţi să vă spun cât sunt de prost. Când eram mai mic, adică acum puţin timp vroiam să-mi tatuez svastica, să fiu jmecher American History X gen, eram repăr. Aryan Brotherhood & shit like that. Eram mândru. Problema era că ei nu suportă hip hop-ul şi multe alte chestii pe care eu le plac şi era cam pe dos treaba. Urât. Nu suport negrii. Da, cunoaştem, sunt repăr verde, fan hip hop de ceva vreme şi practic ei au inventat muzica. Multe chestii se bat cap în cap la mine, dar nu se pune pentru că am blog şi nu o să stăm să le luăm pe toate la rând.

Treaba e nu numai că nu suport negrii, îi dispreţuiesc. Nu suport oamenii mândri şi toţi negrii sunt mândri, al dracului de mândri şi au atitudinea lui Uzzi, până şi femeile. Chiar şi buzele lor sunt mândre şi vor să arate asta. E în regulă, nu mă simt deloc prost pentru că ştiu că negrii sunt de fapt cei mai rasişti oameni de pe pământ. Au adidaşi albi, maiouri albe şi lanţuri. Negrii sunt practic ţiganii americanilor, iar eu nu suport ţiganii, îi dispreţuiesc, dar asta e altă poveste cu proşti.

Încă ceva, vorbim despre negrii din SUA. Ăia sunt ţiganii repări wrăji. Ei îşi ating nasul cu buza de jos, vorbesc o engleză împuţită de baltă pe care o vorbesc şi copiii din zilele noastre (copiii de pe la noi), vorbesc prea mult şi jumate din ce vorbesc amintesc cât de prost erau trataţi şi cât de proşti sunt albii şi că nu ştiu să danseze. Fiecare negru, oricât de sărac şi ascuns în ghetou, până şi un negru cerşetor are o pereche de haine albe, shiny, curate, bling-uri cât mai sclipitoare la gât, prin dinţi şi prin pizdă când e duminică şi se duc la biserică şi se distrează sau când se duc să mănânce la KFC şi să fută negre cu pizda cât mai grasă posibil. Negrii se duc la biserică şi se distrează, that’s not right.

Negrii exagerează oricând cu orice şi întodeauna au dreptate, iar dacă n-au e din cauză că-s negri şi sunt trataţi altfel şi e din cauza albului. Negrii sunt atletici, dansează bine, joacă baschet şi sunt mândri. Obama e african şi e rătăcit, se vede pe faţa lui. Vreau să-mi demonstraţi inversul, vreau să-mi zică oricine o singură persoană de culoare neagră din SUA, din media, normal, ca să îl ştim cu toţii, persoană care nu e mândră şi e om sănătos la cap. Una singură. Singurii negri care sunt pe aproape şi nu sunt ţigani cât de cât ar fi Mos Def sau Murs, dar şi pe ei i-am văzut cu blinguri pe la pizdă şi repărisme ieftine.

Îmi plac negrii, îmi place muzica lor, îmi place hazul lui Chris Rock, îmi place baschetul lor, nu suport comediile lor cu negri care sunt cele mai rasiste chestii de pe pământ, dar cele mai cerute pe trackere şi forumuri de românii de acum. Cine nu are un prieten prost care să fi zis că vrea şi el o comedie cu negri la un moment dat? Îmi plac filmele lor serioase, îmi plac ideile lor şi îmi place mâncarea lor, dar până la urmă nu sunt cunoscuţi pentru nimic la care să fie cei mai buni, în afară de a fi mândri şi ţigani. Singurul negru care e cel mai bun la ceva e Tiger Woods, dar el e campion la golf, un sport pentru mândri şi e jumătate indian de fapt şi mai e şi Obama, omul care a câştigat în faţa unei femei şi a unui străbunic, dar nici el nu e negru american 100% repp. Nici la hip hop nu sunt cei mai buni, i-au făcut albii şi la muzica lor şi dacă nu vezi asta eşti ţigan.

Un negru care e om calumea vreau să aud. Dacă văd vreun răspuns gen Will Smith sau Morgan Freeman eşti prost din start. Îmi place de amândoi ca actori, dar hai să ne gândim puţin înainte să răspundem. Un negru care nu e mândru şi de ce … asta vreau să vă aud. De data asta vreau să găsesc pe cineva care să aibă dreptate şi să-mi arate că-s prost.

PS: Vorbesc despre piese de şah.
PS (2): Piesele de şah ţigani sunt nebunii, singura piesă cu care furi regele din 2 mutări.
PS (3): HashPe e ţigan şi e mândru.
PS (4): HashPe este Rocker pe Craiova Forum
PS (5): Wrăji, Cristi Rasta şi Boka sunt ultimii 3 repări care au mai rămas repări.
PS (6): Boka feat. Cioponea Nica Alexandru Radu – Pace lor

13 thoughts on “Sunt ţigaaan…

 1. underground

  Am luat 2 la desen in cls a 6-a ca am desenat svastica! Imi plac cartofii prajiti cand sunt facuti piure si consider ca ciocolata amara e dulce!

  Reply
 2. Iohan

  Sam Cooke si Jimi Hendrix. Se pune ca-s morti de zeci de ani si n-au prins era repp? A mai fost si Jackson, care nu s-a reparit niciodata, a avut ciudateniile lui, dar nu s-a reparit. Martin Luther King, Jr dar iar e mort, cam la astia pot sa ma gandesc pe moment.

  Reply
 3. Armin Fan Buuren

  oricat de ratati sunt unii negrii trebuie sa recunoastem ca la muzica sunt geniali … in afara de multi din cei care fac rep… ma refer la chuck berry jimi hendrix ray charles miles davis bob marley persoane care au facut din nimic ceva .. ceva foarte calumea … si oricat de fan el nino mult mai prost decat matr3o sau oricare altu din brigada eu cred stiu muzica buna si respect calitatea.

  Reply
 4. Dan

  Ba, da’ tu chiar esti idiot! Tu de fapt ceri negrilor sa nu fie mandri de identitatea lor nationala…In mare parte mi se pare ca mananci cacat cu polonicul…e adevarat ca nu-ti trebuie multa minte sa fii rasist, dar macar o explicatie rezonabila e bine sa ai pt a-ti apara “mandria de alb”. Coi, oamenii sanatosi la cap sunt mandri intr-un fel sau altul (mandri de nationalitate, de trecutul familiei, de propriile realizari, de copii, de pula, de gagicile pe care le-au futut)numai un pierde-vara lasa capul plecat. Cred ca totusi nu esti atat de redus incat sa imputi “mandria” unor oameni, consider ca nu stapanesti limba romana si ce te supara pe tine e Infatuarea (ingamfarea). Rasist cred ca esti decat din gura, esti doar un infatuat cu aere de rebel si cultura minimala.
  Si faptul ca insinuezii ca toti negrii sunt rasisti pt toti au cate o haina alba e o alta dovada de cat de pokemon poti sa fii. Si MA-ta e sigur mandra de tine dintr-un motiv sau altul asta nu inseamna ca e tembela. Sau poate da?

  Reply

Leave a Reply