Nas & Damian Marley – As We Enter

A apărut videoclipul pentru piesa As We Enter a lui Nas & Damian Marley de pe Distant Relatives, albumul ce va urma să apară pe 18 mai. Albumul e o colaborare între ei doi, unde îşi arată unul altuia cât de întorşi la origini, cât de fraţi negri patrioţi şi cât de ţigani sunt.

Îmi place melodia şi presimt că-mi va plăcea şi albumul din melodiile pe care le-am ascultat până acum. Videoclipul e făcut doar în scopul de a promova piesa, pentru că din ce văd eu toată treaba are loc într-o hală cu ei fluturându-se cu nişte lanterne prin faţa camerei pentru două minute jumate, dar măcar e făcut bine.

5 thoughts on “Nas & Damian Marley – As We Enter

 1. dnk

  ba albule.. tot respectul ca ti-ai dat seama de faza. dar cum plm ai gasit frate melodia asta?!
  adica .. Mulatu Astatke ?! WTF?! :)) esti defect :))

  Reply
 2. catalinlcg

  nu e ceva foarte “underground” mulatu astake. eu gasisem albumul asta al lui pe dc++ acu vreo 2 ani cand cautam muzica de samplat. Am si folosit cateva chestii din el, si dup-aia am descoperit ca unul din sampleurile pe care le fol eu le aveau si specii, nu cred ca a iesit piesa, dar au cantat pe el la un concert. Mulatu Astake e f apreciat in lumea jazzului, fiind primul care a adus curentul asta etiopian la nivel mondial.

  Reply

Leave a Reply