Aprilie jalnic

M-am apucat să iau blogul de la coadă la cap să îl curăţ de toate jegurile de posturi de pe vremea când eram prea prost să-mi dau seama că sunt prost. Eram un analfabet idiot şi tare în gură, deci nimic nu s-a schimbat prea mult, dar măcar dăm pomii cu var că a venit primăvara de ceva vreme şi miroase a iepuri flămânzi. Îmi place verde. Mi-am promis demult nişte chestii, dar acum dacă le scriu pe blog sper măcar să mă ţin de cuvânt.

Am un plan, viitorul meu depinde de asta şi treaba e din ce în ce mai serioasă pentru că se apropie furtuna. Vreau nişte chestii şi trebuie să muncesc pentru ele, aşa că no more fucking around pentru câteva luni. Nu sunt niciodată acasă, iar când sunt dorm sau dorm cu Anda. Kenny nu mai vrea să mai dea ochii cu mine, îi promisesem ceva şi nu m-am ţinut de cuvânt.

O să mă abţin de la multe ieşiri, I’ve got shit to do. O să ies numai când pur şi simplu o să mă înnebunească mirosul de weekend primăvăratic. Ţiganii au ieşit la plantat de ghiocei în Spania de Sud şi eu atârn prin faţă pe la teatru pe lângă puştii care nu ştiu ce vor chiar dacă cred că ştiu ce vor. Eu ştiu ce vreau şi nu e un obiect material, dar îţi aduce obiecte materiale. Sunt un materialist ţigan repăr Wrăji. Barbă face năzbâtii prin Bucureşti şi crede că nu ştim. Adiţă fumează droguri.

Now let’s talk business. Kazi Ploae îşi lansează albumul despre care nu ştia nimeni nimic numit Hârtia de împăturit muntele pe 14 mai în Kazi’s Crib (București, Splaiul Unirii nr. 160). Eu mă duc, e un fel de ultima plecare până după furtună. E cineva care mai vrea să mai vină să mă combin cu el la naş şi să nu se considere amuzant pe tot parcursul călătoriei cu trenul?

13 thoughts on “Aprilie jalnic

  1. barba

    Macar de-as face nazbatii. Ne vedem pe stadion?

    Vezi ca au baga gardat cu supracontrol pe ruta Bucuresti-Craiova. Ia cupoanele de la facultate, iesi mai ieftin.

    Reply

Leave a Reply