Charlie Winston – Hobo

E vorba despre un album, un album din 2009 numit Hobo şi de un tip Charlie Winston, un alt geniu britanic în muzică, oarecum nebăgat în seamă. Aveam de mai demult o piesă de pe album, o piesă pe care am mâncat-o, iar aşa că după ceva timp am luat şi eu albumul şi l-am ascultat pe tot la rând într-o zi făcându-mi treburile mele.

E cât se poate de relaxant şi melodios, ceea ce e puţin spus având în vedere că majoritatea pieselor de pe album au fost folosite ca soundtrackuri pentru filme. Una dintre piese e numită Soundtrack to Falling in Love făcută pe ideea filmului cu acelaşi nume. Veniţi de luaţi lumină. Asta e muzică, mai avem şi aşa ceva din când în când.

Asta e melodia pe care am devorat-o eu atâta timp, iar ăsta e un live apărut luna asta pe canalul oficial de YouTube. Muzică.

Se pare că are tot felul de live-uri de genul prin Europa în care se duce peste tot pe stradă, prin metrou, prin cafenele, prin farmacii şi pune lumea să-l filmeze, numai dimineaţa devreme. OMUL NU E SĂNĂTOS LA CAP, dar e artist. Uitaţi-vă la clipurile de mai jos şi poate înţelegeţi de ce spun asta. Cred că până la urmă muzica lui e făcută să o asculţi dimineaţa devreme să-ţi fută ziua exact unde trebuie.

Charlie Winston – Hobo

1. “In Your Hands” (3:51)
2. “Like a Hobo” (3:39)
3. “Kick the Bucket” (2:39)
4. “I Love Your Smile” (4:39)
5. “My Life as a Duck” (3:41)
6. “Boxes” (4:41)
7. “Calling Me” (4:38)
8. “Tongue Tied” (4:41)
9. “Soundtrack to Falling in Love” (4:52)
10. “Generation Spent” (4:18)
11. “Every Step” (3:40)
12. “My Name” (4:28)

MaTr3o.com approved!

8 thoughts on “Charlie Winston – Hobo

  1. maDa

    ahahahah …..incepi sa`ti revii :)) ascult mel asta de cateva luni bune…si sunt mai multe.. keep up stranger

    Reply

Leave a Reply