Spike – Scandal


Piesă de pe albumul Spike – Rămânem Prieteni.

Mai mult decât clar că dacă apărea în 2009 videoclipul ăstă se pişa pe toate celelalte din hip hop-ul românesc. Toate videoclipurile apărute după ăsta vor avea un obiectiv foarte înalt de întrecut. Melodia perfectă de pe album la care să-i facă videoclip. E SCANDAL!!!

6 thoughts on “Spike – Scandal

 1. l1nk

  De abia am asteptat ora 12 sa dea drumu la videoclip:) e genial , ca si melodia de altfel, sa mai faca videoclip si la tango si o sa iasa rupere

  Reply
 2. Ephet

  Despre piesă/clip n-am ce să spun, sunt foarte ok.

  Mi se pare foarte interesant cum Okapi a ajuns anul trecut să domine. Şi-au făcut un nume într-un an. Au scos clipuri pe bandă, s-au ”deschis” , vizavi de muzică, şi Agresiv a impus un standard în ceea ce priveşte sound-ul.

  Au folosit în mod inteligent tot ce ţine de promovare. Monden.info, apropo.ro, Kiss FM, Cristina Chipurici (PR), site-uri, blog, twitter, tricouri, personajul Eugen, în piesă, în clip, ca host la lansare, pe mixtape, mixtape-ul din nou…

  Au înţeles nişte lucruri, şi asta e mare lucru. Au ceea ce se cheamă ‘’pachetul complet’’, şi-l vând bine. Bravo lor, şi spune asta un tip care nu e tocmai fan.

  Acum câţiva ani, clipul apărea direct la TV, şi ziceai ceva la modu’: ‘’ia uite mă, au scos ăştia clip…’’. Acum, ai making of, interviuri, poze de la filmări, teaser, remix, varianta oficială, neoficială, HD, XP, PP, xOy, toate căcaturile…

  Din nou interesant, cum tot anul trecut, s-a făcut schimbul de generaţii în hh-ul românesc, şi mă refer la cântăreţi.

  Cu scuzele de rigoare pentru off topic, şi pentru comentariul prea lung, dar vreau să întreb (nu am mai deschis tv-ul de un an, cred), dacă vreunul din clipuri a intrat la TV:
  Tu, Pierdevară, Eugen, Locul potrivit, Prea mult fum, La vita e bella, Sus pe bar (sunt curios dacă prezenţa lui Alex a ajutat clip-ul să intre la TV – deşi cred că e un clip făcut special pentru internet).

  Reply
 3. spintrick

  Tu, Eugen, Locul potrivit, La vita e bella le`am vazut eu pe 1Music… Sus pe bar nu e clip de TV…

  Reply
 4. Ephet

  Mersi pentru răspuns! La MTV, KISS TV, şi UTV eram curios dacă a intrat vreun clip, adică la astea mai importante.

  ”Sus pe bar” sigur că nu e clip de tv, dar eram curios dacă Alex ”ajută” în cazuri din astea, deşi dacă mă gândesc mai bine, nici ”Zbor la joasă altitudine” nu prea a rulat…

  Iar mi se pare interesant cum valul ăsta de DJ, cu trend-ul lor dance/house, a reuşit să-l dea afară din treabă până şi pe Moga.

  În rest, ”tu” mă aştept să fi rulat ”la cerere”, pentru că a prins un pic la lume; ”pierdevară” aş fi pariat că va intra, şi chiar ar fi meritat, probabil nu a avut un material de promovat, adică un album; ”eugen”, fiind o piesă care nu ar fi deranjat; ”locul potrivit” mă aştept să fi rulat grav; de ”prea mult fum” sunt cel mai curios; şi ”la vita e bella” nu cred că pregăteşte un album.

  ”Ai vrea să ai” a intrat, a rulat bine? Sau orice alt clip, ”ai ki do”… ”cu tălpile arse”, ”sufletul oraşului”, ”siaiei”, ”turnin”, orice clip dacă a intrat la cele 3 posturi, şi cum a rulat. Emisiuni de hip hop mai sunt?- la oricare din posturi.

  Cât de disperat pare comment-ul ăsta! :)) Sunt doar curios…

  Şi când vin să ne ia? Şi sunt mulţi? Şi ne ia pe toţi? :))

  Reply
 5. rappa_kiddo

  “turnin” , “locul potrivit” si “la vita e bella” au rulat grav…”locul potrivit” l-am vazut si de 2 ori intr-o ora pe u sau mtv..si inca m-ai ruleaza :)) “cu talpile arse” l-am vazut de 2 -3 ori.. restu nu imi amintesc sa le fi vazut pe tv..nu aloc mult timp tv-ului…asa ca poate parerea mea e umpoquito deformata fata de realitate :)

  Reply

Leave a Reply