Panasonic Lumix TZ10/ZS7

De ce scriu tocmai despre camera asta? Pentru că momentan mi se pare a fi cea mai bună cameră compactă full feature şi pentru că sunt fan Panasonic Lumix. În sinea ei nu e o cameră genială compactă, pe foto avem Canon S90 sau Panasonic LX3 care sunt geniale, dar sug la partea de video, iar pe video avem Kodak Zi8, dar suge extrem la partea de foto.

Eu vroiam ceva să filmeze HD (preferabil AVCHD) cu intrare de mic (preferabil) sau stereo mic, să facă poze decente (să aibă Manual mode, Aperture şi Shutter priority) şi să încapă în buzunar. Sunt câteva camere care fac ce vreau eu întrutotul dar sunt DSLR-uri şi costă cât o maşină şi încap în jumate de ghiozdan cu tot cu obiectiv.

Până acum singura cameră care se apropie de ce vreau eu cel mai mult e camera asta, Panasonic Lumix TZ10/ZS7 (succesorul TZ7/ZS3). Până când apare un S90 sau un LX3 cu capacitate video mai bună asta e singura soluţie, dar până strâng eu bani pentru ea vor apărea şi astea. Încă nu a apărut preţul pentru ea. (Full resolution picture)

2 thoughts on “Panasonic Lumix TZ10/ZS7

  1. Pingback: Panasonic Lumix LX5 & FZ100 » MaTr3o.com

Leave a Reply