Cu Haiti aţi vorbit?

Îmi bag pula în toţi coloraţii din Haiti şi în toţi românii care au donat vreodată bani pentru ciorile din Haiti. Pentru români câţi donează? Parcă şi la noi erau inundaţii, oameni rămaşi fără case & shit like that. Chiar vrea cineva vreo explicaţie? Eu sunt de părere că s-au strâns prea mulţi bani pentru Haiti şi ar trebui să mai dea şi altora care nu sunt un centru media atractiv atât de bun. Oh wait, nu ei făceau voodoo şi sacrificau animale şi aveau tot felul de ritualuri salbatice?

Îmi bag pula şi în toţi americanii proşti de foame care dau sms-uri pentru Haiti, deja s-au dat prea multe, n-au ce face cu banii. Îmi bag pula în The Big Picture (Boston.com) care a exagerat cum nu se mai poate postând în mod repetat poze cu dramele din Haiti. Dacă întraţi pe orice site de ştiri în momentul de faţă veţi observa un titlu cu legătură spre bairamul din Haiti. Chiar ăsta e singurul dezastru de pe lumea asta şi merită atâta atenţie?

Vă daţi seama că banii ăia enorm de mulţi care s-au strâns nu vor ajunge nici jumate la oamenii afectaţi, nu? Probabil că nu, pentru că sunteţi proşti, e simplu.

Mai bine ar fi să strângem bani pentru adevăratele tragedii, cum ar fi cele de la noi din Craiova. În Haiti nu vor fi niciodată -15 grade, iar haitienii nu vor putea niciodată să facă poze cu telefoanele lor cu cameră la termometrul maşinilor lor să se plângă că le îngheaţă păsărica like these two (1, 2). De fapt, cel mai bine ar fi să strângem bani pentru copiii obezi din SUA care au prea multă mâncare şi flip cam-uri şi fac videobloguri nervoase cu ei înjurând în stânga şi în dreapta chestii derutante pentru ei.

PS: Asta înseamnă frig. Now imagine not having a car and shut the fuck up.
PS (2): Acum şi în Y!M. Just great!

23 thoughts on “Cu Haiti aţi vorbit?

 1. Unty

  “Probabil că nu, pentru că sunteţi proşti, e simplu.” epic.

  La faza asta esti un fel de cocosila din morometii.

  Reply
 2. done8989

  chestia e ca de craciun au fost -18 grade. Nu vad unde e problema lor de acum la -15.
  Da, ştiu că de dimineaţă au fost -21.

  Reply
 3. Pfa

  Un prilej bun de a mai fura. Ii înjuri fără rost, deja le-ai făcut şi tu reclamă. Singurul dezastru e în capul oamenilor proşti.

  Reply
 4. Iohan

  ar mai fi cazul sa ne mai surprinda ceva? sau ne inchidem la jlit si ne ducem acasa?

  Reply
 5. aalleexx

  Saptamana trecuta am fost la ranca, nu am termometru la masina…dar cand m-am dat pe partie era asa de frig de mi-au inghetat manusile in asa hal incat atunci cand am strans pumnul s-au rupt !! iar cand am coborat de pe munte, asta fiind pe la 8 seara, era asa ceata incat nu vedeai decat MAXIM 3m in fata, semnele nu puteai sa le vezi iar linia pe asfalt se vedea cand si cand…intr-o ora am facut 15km !

  Reply
 6. frison

  eu cred ca trebuie sa ai probleme grave si frustrari nebanuite sa compari un cutremur in urma caruia au murit 200.000 de oameni cu inundatiile din Romania , e ca si cum ai compara Katrina cu “ploi abundente in Crishana” , sau refluxul marii negre cu Tsunami 2004 , cam trist comentariul tau .

  Reply
 7. MaTr3o Post author

  @ciule exact asta am spus si eu in postul asta, dar se pare ca unii nu vor sa priceapa. in ograda noastra nu arunca nimeni cu bani?

  Reply
 8. PutyOver

  s-a intrebat cineva pe aalleexx daca s-a fost cineva la ranca?
  oricum stim ca eminescu nu a murit, ci s-a murit.
  master shifu si elevii de la dojo sunt inca in viata.

  Reply
 9. hashpe

  ma numesc mihai si sufar de o mare drama a vietii mele tinere si juvenile, duc lipsa de bani de motorina si am nevoie urgent ca sa pot pornii motorul si sa fac si eu poze la termometru!!!

  donati la +407 2264 8584

  daca nu donati o sa omor o pisica in fiecare ora

  Reply
 10. Mishu

  cata ipocrizie sa-mi bag pula… la realitatea de exemplu au facut un cacat de teledon unde vezi doamne au invitat asa zisele “mondenitati” pt a raspunde la telefoane…toti erau afectati, dati cu ceapa pe la ochi :( BAGA-MI-AS PULA-N EA DE TARA!!! salvati copiii din HAITI ca noua ne ingheata boschetarii de frig pe strazi

  Reply
 11. konvict

  hai sa strangem bani sa platim un chimist sa ne faca o bomba sa moara toti parlamentari !
  pt cei care vor sa doneze in contu bancar RO 123412414983759 punct .

  Reply
 12. M.A.Sh.

  Konvict sunt omul de care ai nevoie… si nu e nevoie de banii , o fac gratis. Despre acest blog nu am decat numai cuvinte de lauda…. MaTr3o faci o treaba grozava aici :)>-

  Reply
 13. Boka

  la un cutremur gen haiti,centrele vechi din toate orasele(mai putin sibiu),blocurile mai vechi(din 50,60,70),TOATE anl-urile+casele din chirpici/caramida refolosita,ar fi la pamant…cati morti credeti ca am avea?ar trebui sa invatam din treburile astea,sa ne reabilitam constructiile,sa nu ajungem ca-n Belgia,unde cad blocurile si fara cutremur,si sa nu mai aruncam ampulea cu bani care oricum nu ajung acolo.La sarbi am facut donatii?nu!am lasat avioanele americane sa-i futa-n gura!si astia-s vecinii nostri.acum ne fute grija de haiti…

  Reply
 14. DarkMan

  si asa ca pentru cultura voastra generala :)
  Haiti e un stat cu aproape 8 milioane de locuitori…nu un satuc cu 300 de persoane…care se afla pe marginea unui rau…

  Reply

Leave a Reply