Bitză lansează Goana după fericire prin GSP (4 februarie)

Bitză îşi lansează pe 4 februarie prin GSP noul său album Goana după fericire, care conţine 13 trackuri 100% urban soul şi include colaborări cu B-Real, Holograf, Young De, Artan, Maximilian şi Mario. Printre producătorii de insrtrumentale se numără Double L, Dribbler, RazOne, Sez, iar restul de beaturi sunt făcute de Bitză, majoritatea împreuna cu DJ FaiboX.

Preţul nu e afişat pe nicăieri, promo audio ca anul trecut nu mai există, iar eu nu pot să pricep cum e 100% urban soul albumul cu astfel de featuri. În fine, pula sa.

Materialul este promovat de un videoclip şi anume la piesa Numele tău care e un alt fel de variantă a piesei Oriunde te vei afla semnată Holograf.

Cumpăraţi-i albumul că îi e foame, eu probabil n-o să-l cumpăr pentru că nu mai sunt fanul Bitză de altă dată. Sănătate în Spania!

6 thoughts on “Bitză lansează Goana după fericire prin GSP (4 februarie)

 1. konvict

  un bulangiu a trecut dupa aproape un an
  de la tambal si acordeon direct la mic si platan

  Reply
 2. uragun

  Cu holograf e ciudat featu…pana nu asculti nu are rost sa dai verdictu..sunt curios de featu cu Artan..care reprezinta rau..timpuri noi e o trupa foarte smechera .sa vedem car ee filmu la cd si dupa venim cu alte comentarii

  Reply
 3. Venom

  Are album cu 1 leu mai scump decat al lui Guess si Spike. :)) sa vedem acum daca merita leul in plus.

  Reply

Leave a Reply