Apple iPad, produsul pentru snobi

Credeam că Apple e o companie deşteaptă, adică a făcut iPhone-ul şi a revoluţionat toată piaţa mobilă cu el, de fapt toată piaţa de tehnologie. Nu o să vă spun ce, cum sau ce are iPad, pentru asta sunt tot felul de siteuri de tech de unde puteţi afla. O să vă spun de ce suge pula, dar de ce există încă nu ştiu.

E în sinea lui un produs pentru snobi. E un iPod Touch mai mare cu posibilitate de 3G cu un microSIM de care nu a auzit nimeni, iPhone OS puţin modificat fără să folosească capacităţile procesorului de 1 Ghz la maxim, are nevoie de tot felul de adaptoare, nu are nici un fel de cameră, nu are flash deşi în descrierea lui e cea mai bună metodă de a experimenta internetul, nu are multitasking (dacă iPhone-ul nu e în stare mă gândeam că măcar iPad o să fie). Costă 500$ cel mai ieftin fără 3G şi fără A-GPS şi vrea să înlocuiască un netbook.

FAIL, APPLE FAIL!

Nu mă aşteptam să sugă atât … De ce aş cumpăra un produs la un preţ de laptop care e menit să înlocuiască un netbook? Pai nu, nu aş cumpăra pentru că nu sunt snob. Singura chestie pentru care are cât de cât sens e că are printre altele şi scop de eBook reader (deci cam fute în gură Kindle-ul), dar la preţul ăsta NICIODATĂ în RO. Sunt curios cum va fi în state şi dacă va fi următorul eşec gen Apple TV, asta pentru că în RO nu îl va cumpăra nici dracu, 99% din populaţie nici nu ştiu ce e ăla Kindle.

PS: De ce pula mea e pătrat (4:3)? Unde sunt produsele widescreen (16:9)?
PS (2): Sunt curios dacă noul procesor va fi pe iPhone 4G.

UPDATE: De azi avem iPad la eMAG.

Update 6.03.2011: I have a different opinion now.

Leave a Reply