Joi era Crăciun de roşu spre vineri…

Lăsaţi copiii să vină la balon. Gently touch my penis. Seara de Crăciun, sau crăciun cu c mic (pentru că pot şi nu înţeleg de ce l-aş scrie cu literă mare), dacă e petrecută ca o altă seară obişnuită ajunge să fie o seară chiar foarte neplictisitoare sau fucking depressing gen there’s nothing under the tree, but wait, where’s the fucking tree? Moş Crăciun a murit odată cu internetul şi kids going wild on social networking sites. Ok, now fuck Santa & the little green bastards. Îmi place verde. Everybody does nowadays, but fuck you, I mean the color. PS: Stop smoking, you little bastards!

Întrebasem pe twitter acum câteva zile de balonul ăla uriaş din centru Craiovei. Astă seară am apucat să intrăm înăuntru, pur şi simplu am bătut la uşă şi cineva ne-a răspuns, ne-a băgat înauntru, era în pregătiri, kiddies stuff, balloons & other crap. Am filmat câte ceva pe acolo, iar filmarea va apărea la ştirile verzi. Am avut nişte tentative de colinde hip hop reggae dance step rep după ce ne-am ridicat toţi de la masa din Havana şi am hotârât că MERGEM CU COLINDUL! După repetiţii am intrat într-un bloc, ne-am dus la prima uşă şi ne-am răzgândit fără ca măcar să mai bătem la uşă, video also included in ştirile verzi. Singing involved, bad singing.

După plimbărea de 56 de minute de la Havana către Pirates (1 km, maxim) în care ne opream la fiecare colţ de bloc, stradă şi ne băteam cu zăpadă ca nişte copii mici prinşi de spiritul Crăciunului cu c mic, dar luptându-ne brutal şi organizând ambuscade ca ultimii tacticieni de război pişaţi pe ei de proşti, am ajuns la Pirates unde vroiam să repetăm treaba cu colindul, dar am fost întrerupţi înainte să începem să cântăm. Cumpărăm zăpadă. Blacky nu te atinge de zăpada galbenă! Zăpadă. Am fost proştii satului.

Wrăji, eşti prea bătrân ca să mai citeşti bloguri la ora asta. Get some fucking sleep! Nenea de la balonul uriaş din centru ne-a dat 2 mingi cu care ne-am jucat pentru tot restul serii la poarta de fotbal din baloane şi coşurile de baschet în baloane de lângă. Comunitarii încercau să cadă la înţelegeri cu noi. Nu vă cunoaştem!

De Crăciun cu c mic zăpada se topeşte. Vom avea un revelion cu inundaţii. Pozele panoramice sunt făcute cu camera de 2 megapixeli de pe iPhone folosind aplicaţia Pano, tot pe iPhone. iPhone. Tu? Chopo s-a băşit în Spania, singur. Promite. Here are some more pics with snow & shit. Care e treaba cu Xmas? X = Christ. E pentru atei?

… & shit.

*Adolf not included.

6 thoughts on “Joi era Crăciun de roşu spre vineri…

 1. s3ptember

  ma bucur ca nu sunt singurul. se poate spune ca avem parte aproape in fiecare zi de ce primesc altii de craciun, sau ceva de genu, iar zilele de 24-25-26 sunt la fel de normale ca celelalte.

  Reply
 2. maDa

  te citesc in continuare om VERDE! lately i`ve been green myself too. You will not be so proud to hear bout that! anyways… hai sa ti`o bag pe`aia grea vrei ? “hai sa iesim la o cafea these days”
  sau mai bine, hai sa ne intalnim la shmit sa vbim 10 minute si sa ne vedem de vieti :)) te pup

  Reply

Leave a Reply