Cum a fost lansarea C.I.A. – Radio…


A fost un concert, s-a cântat, s-a băut şi s-a împărţit pomană la sfârşit…
Nu, a fost un concert care a ieşit chiar foarte bine în opinia mea. Muzică bună în deschidere (Mutu şi Nostradamus), concertul a fost prezentat de Brugner (Dan Negru, Ţociu şi Palade), C.I.A. au rupt ca de obicei, Phila şi-a tuns pletele pe scenă pe la jumătatea concertului, au cântat Cedry2k şi Dragonu după, de fapt doar Cedry2k a cântat, Dragonu nici să dubleze nu mai ştia. (Când eu strig facem voi strig dric ?!), iar după a continuat C.I.A. în stilul lor până s-a luat curentul … Sonorizare foarte bună şi performanţe pe măsură. De când am fost la Dilated Peoples acum un an n-am mai asistat la un concert atât de profesionist. Nu mă aşteptam să vină atât de puţină lume, dar asta e, se pare ca e la modă să-ţi sugi pula.

PS: Cei care se strang cu 8 ore înainte în primele rânduri şi filmează cu telefoanele pot să-şi sugă pula. Mulţumesc. Sunteţi jalnici, nu v-a spus nimeni, va asigur că nu e doar părerea mea, tot clubul râde de voi. Când e concert, e concert, ne adunăm în faţa scenei, dar cand nu e şi nu e nici măcar pe aproape să înceapă ar fi ok să te mai mişti şi tu în pula ta de acolo că nu te mănâncă nimeni.

6 thoughts on “Cum a fost lansarea C.I.A. – Radio…

 1. frison

  se pare ca pana de curent a contribuit la show si nu i-a daunat in nici un caz cum ne-am fi asteptat , cat despre public”prefer sa cant pt 2 fani , sa inteleaga ce spun nu doar tarani”

  Reply
 2. Blondu

  off: Cu cat cresc artishtii cu atat se duc “fanii” pe pula…
  cand erau toti “mici” shi cantau ca dracu sau erau nishte incepatori erau salile de concerte exagerat de pline, acum ca au avansat toti artistii craioveni, nu mai avem public – nu mai intzeleg nimic. sa`mi bag pula!

  on: asta a fost un concert cu adevarat frumos (referitor la prestatii), dart publicul…….. a fost cum l-ati vazut shi voi. pacat

  Reply
 3. Fan Fara Militara

  In numele Tatalui si-al Fanului si-al Sfantului Suc… pentru ca unii nu au voie alcool, pot sa spun ca mi-a placut.

  Reply

Leave a Reply