Ştirile Verzi 4


A venit şi ediţia a 4-a cu cântece şi veselii din popor…

20 thoughts on “Ştirile Verzi 4

 1. trupa Emerria

  :X:X super tare! ce mi-a placut! bravo baieti! tineti o tot asa:D asteptam videclipul:X p.S. U. Craiova-Fc.Vaslui : 1-3.

  Reply
 2. maDa

  prea mult VERDE in stirile astea :)) va place verde huh? :-j
  da ma baieti “de ce ati schimbat locurile/rolurile” :))))))))

  Reply
 3. Andra Sandu

  Se pare ca tanara blonda Andra Sandu, “cu ocazia iesirii din padure” a declarat ca daca te amestesti cu taratele te mananca porcii.

  Reply
 4. Nitzy_Yo

  se pare ca […] are probleme de exprimare si se mai si baga in seama aiurea.poopz

  Reply
 5. pokebilla

  Ma gandesc si nu-mi dau seama care dintre andra sava si andra sandu castiga lupta pt.cea mai proasta femeie.lupta e acerba,va anunt cand ma hotarasc ;)
  tineti aproape

  Reply
 6. Andra

  @ pokebilla, nu o sa-ti zic nimic pentru ca, de fapt, nu ma intereseaza ce crezi sau ce zici. Nu am nicio problema cu tine, si nu o sa comentez niciodata nimic de tine pentru ca nu te cunosc.
  Nu ma intereseaza absolut deloc daca ma etichetezi ca “cea mai proasta femeie din lume”, se pare ca avem pareri diferite despre notiunea de inteligenta. Alta data, cand faci o afirmatie, ar fi ok sa aduci si argumente in favoarea ei.
  Daca ai o problema cu mine, poti sa lasi oricate comentarii vrei despre mine, dar vreau sa stii un singur lucru: nu ma afecteaza deloc ceea ce spui tu sau altii. Eu ma cunosc destul de bine, imi stiu “locul”, calitatile si defectele, iar nimeni, nu ma va face sa-mi schimb parerea. Nu ma suporti? Ok, nu ma intereseaza. Atata timp cat eu ma suport totul e perfect.
  Acum te las, si asa intru foarte rar pe blogul asta si niciodata din proprie initiativa ci doar cand imi arata alte persoane chestii care au legatura cu mine.
  Nu te astepta sa ne “certam ” pe blog, pentru ca nu-s genu. Asta e ultimul comentariu care il las.

  Te-am pupat.
  :*
  Bafta tie!

  Reply
 7. ram mchugecock

  pariu pe 3,6 lei ca a scris mama ei comentariul… parca e asa cu un nivel mai sus zic :)
  ps. ram mchugecock e numele meu de scena in industria porno
  buna fetelor :)

  Reply

Leave a Reply