Guess Who – Gen (feat. euGEN)


Cel mai caterincă videoclip de la noi…

59 thoughts on “Guess Who – Gen (feat. euGEN)

 1. catalinlcg

  ce va mai place shaorma cu de toate…
  stresule te-a mai sunat ma0-sa lu guess who
  pokebillo ce face bobo, ca am ajuns sa comentez pe bloguri ca sa dau de tine ca o arzi incognito de ceva vreme.

  blondule altceva mai bun n-ai de facut decat sa stai sa te certi cu lumea pe net, nu dovedesti nimanui nimic cu cacaturile astea

  pis aut

  Reply
 2. s3ptember

  e chiar amuzanta cearta voastra, jur.
  blondule, recunoaste ca ai vrea sa ajungi ca guess who, oricat de necomercial te dai, tot vrei o mica bucatica din succesul lui.

  Reply
 3. Blondu

  @cata, noi aici nu ne certam, doar ne distram. am multe lucruri mai bune de facut, dar din cand in cand pot sa arunc aici o geana ca sa ma mai amuz :))

  @sept, nu pot sa`mi doresc ceva ce nu e al meu shi nici n`o sa fie candva (daca-mi place telu` tau n-o sa pis ochii in fata parintilor cum probabil fac majoritatea pt a obtine unu lafel, dar iti garantez ca o sa am un tel identic sau poate mai bun ca doar o sa fie al meu). fiecare cu succesurile lui, nu? poate o sa`mi fac o cariera din pura mea virginitate (promit s-o pastrez), sau o sa primesc premiul nobel pt cel mai rezistent si pashnic nazist dintre ciori sau poate premiu pt cel mai bun cantaret la acordeon din fatza mercurului…. ashtept succesul, shtiu c-o sa vina :)

  Chiar ma bucur pt succesul lui guess who, pt ca`mi place ceea ce canta de cand l-am auzit prima data shi pana acum :)) doar ca nu`mi place piesa “eugen” shi nici clipu shi nici ideea`n sine, adica nimic legat de “eugen”.
  a facut piesa “tu” care a fost destul de comerciala shi a prins foarte bine. imi place piesa. cand ziceam ca m-a intristat succesul ei gandeam exact asa: “asta vrea lumea frate!!! asta vrea!” crezi k otv-ul,manelele,fernado, sau alte cacaturi de genu asta ar exista daca nu le-ar vrea lumea?… asta vor, cacat pe bat…. deci nu ma intristeaza piesa “tu” ci cacatii care nu mai apreciaza piesele facute cu adevarat din suflet! Conedensato-r de ce pula mea canta house? :| nu ma face sa insir toti artishtii adevarati care s-au pishat pe muzica pt bani… intr-un final, conteaza doar banii!

  @Ma pis pe Blondu, acum vazui comentariul de la tine. bai pishat cu pula mare, de ce pula mea nu`ti dai ma numele; de shmecher? sugea-ti-ai pula de cacat cu ochi de 15-16 ai, ti-a dat shi tie pula shi o faci mare pe aici cu mine; vezi sa nu`ti intre`n gura. pe cate site`uri m-ai vazut criticand ba cacatule? de cate ori m-ai vazut criticand cineva/ceva? de cate ori ai vazut ca am injurat pe cineva fara motiv…. cum am zis`o si mai sus, daca ai ceva cu mine ma jigneshti pe mine, clar? app, mama e moarta, chiar nu vreau s-o saluti din partea mea… sper sa`ti intre ceva`n cap; si nu prin gura.

  Reply
 4. pokebilla

  @catalinlcg:
  ba e ok,fute perne,imi musca toti vizitatorii,iar mai fute perne…din astea asa :-?? de-ale cainilor

  Reply
 5. dev

  blondule singura ta sansa sa fii bagat in seama mai mult decat acum e sa apari la stirile de la ora 5 pe post de victima…
  vad ca te cam agiti asa nitel, orice raspuns din partea ta la comentariu asta e inutil, nu ai face decat sa subliniezi evidentul.
  numai bine

  pace in mofleni ;)

  Reply
 6. Fan Tastic Gen

  fan el nino, fan toma, fantoma fan el nino, si fan tastic sunt eu deci ceilalti fani sunt copii gen. e ok piesa

  Reply

Leave a Reply