Un site de succes are succes chiar dacă nu e funcţional întrutotul

Nu e o plângere bazată pe alte plângeri sau adunături de plangeri auzite şi văzute plângandu-se. Asta e ce mi s-a întamplat mie în 2009 cu un site care e cât de cât cunoscut, YouTube. Trecând peste anumite probleme, care să zicem că sunt oarecum probleme ce trebuie rezolvate de undeva de mai de sus cum ar fi videoclipurile cu celebrul mesaj “This video is not available in your country”, ajungem şi la altele cum ar fi:

1. YouTube îşi bagă pula în mă-ta cu sau fără voia ta.

2. Rata de succes a uploadarii unui videoclip e de 3 din 5, într-o zi cu soare.

3. “Upload problems? Try without the progress bar”. I want to see the fucking progress bar.

4. “Upload problems? Try using the old uploader or the bulk upload plugin”. Marş fă.

5. Eşti subscribed la anumite canale? Nici o problema, citeşte punctul 1.

6. Eşti subscribed la anumite canale şi totuşi YouTube îşi vede de treaba lui cu numărul 1 şi alege să mai sară din când în când peste nişte videoclipuri de pe canalul la care eşti subscriber.

7. Eşti subscribed la anumite canale şi vrei să vezi TOATE videoclipurile de pe canalurile la care eşti subscribed? Bagă pagina de subscriptions într-un feed reader şi o să meargă într-un final.

8. Deşi ai setat “I have a fast connection. Always play higher-quality video when it’s available”, de fiecare dată când ieşi de pe site şi te întorci, tot îţi arată videoclipurile la cea mai proastă calitate posibilă.

9. Trebuie să ştergi cam orice din Inbox de 2 ori ca să o facă cu adevărat şi să te mai întorci după să verifici.

10. YouTube îşi bagă pula în mă-ta cu sau fără voia ta.

12. “Avril Lavigne – Girlfriend” a fost într-un timp cel mai vizionat videoclip de pe site.

13. Favicon-ul ăsta nou e pur şi simplu cireaşa de pe tort.

14. Am sărit peste punctul 11 şi voi nici n-aţi observat.

7 thoughts on “Un site de succes are succes chiar dacă nu e funcţional întrutotul

 1. Iohan

  ba mie imi arata constant ca am 1 new message in inbox, click pe inbox=> empty, 2 luni m-a tinut. o fi de la trafic ba… need romanian engineering to do the job.

  Reply
 2. Teo

  Vorba unui youtuber:,,WMG is taking the fun of the Youtube!”.Si mai e problema ca de obicei nu pot sa transmit niste mesaje sau sa pun comenturi si nu pot sa ma intorc la designul channelului meu vechi(din asta nou numai inteleg nimic

  Reply
 3. maDa

  :))) ahahahah buna asta… si cand ma gandeam ca doar tata are acces la mami :)) ma lamurisi..anyway ..true, da ce sa-i faci…e gen google al muzicii iutubu asta…so rau cu rau da mai rau fara rau.mamamama ce spirituala sunt :-j ma facui de ras si-aici :))…hai sa-ti dau pozele.ia ala cu @ de la mutu [sau nu-l mai lua k nu ma lasara astai sa dau comment daca nu-mi bag mailu…deci deja il ai! ]

  Reply

Leave a Reply