KiD CuDi – Man On The Moon: The End Of Day

Primul album de la Kid CuDi apărut azi şi piratat tot azi. Mii de seederi pe trackere, asta înseamnă popularitate şi că “se vinde” acum. Sună foarte bine. REBU.

Act I: The End of Day
01. In My Dreams (Cudder Anthem)
02. Soundtrack 2 My Life
03. Simple As…

Act II: Rise of the Night Terrors
04. Solo Dolo (Nightmare)
05. Heart of A Lion (Kid Cudi Theme Music)
06. My World (Ft. Billy Cravens)

Act III: Taking a Trip
07. Day N Nite (Nightmare)
08. Sky Might Fall
09. Enter Galactic (Love Connection Part 1)

Act IV: Stuck
10. Alive (Nightmare) (Ft. Ratatat)
11. Cudi Zone
12. Make Her Say (Ft. Kanye West & Common)
13. Pursuit Of Happiness (Nightmare) (Ft. MGMT & Ratatat)

Act V: A New Beginning
14. Hyyerr (Ft. Chip Tha Ripper)
15. Up Up & Away (The Wake & Bake Song)

2 thoughts on “KiD CuDi – Man On The Moon: The End Of Day

Leave a Reply