Lansarea C.I.A. – Radio – Club Suburbia (13 septembrie)


3 ani de Irefutabil News + Lansarea C.I.A. – Radio în Bucureşti – Club Suburbia


C.I.A. – Radio

Intrare: 10 RON
În deschidere: Mutu, Nostradamus. Invitaţi surpriză, after party cu open mic.

21 thoughts on “Lansarea C.I.A. – Radio – Club Suburbia (13 septembrie)

 1. liviu

  cred ca e prima data cand fac asta avand in vedere ca invazia l-au lansat in craiova in gin

  Reply
 2. Cia Sucks

  Mi se pare stupid pentru ei sa isi lanseze albumul in Bucuresti chiar daca ei sunt din Craiova. E ceva lipsit de loialitate fata de noi, craiovenii care asculta CIA !

  Respect Cia in continuare dar…SA NU UITE DE UNDE AU INCEPUT !

  Reply
 3. fan C.I.A.

  hahaha.uite oltenii din pula care spun ca ei reprezinta hip hopul craiovean.infatuatii pulii.plecati in pula mea.craiova nu va vrea!ei sunt baza coaie .. ei sunt rep hop bouncy gangsta… ei sunt oamenii care au adus hopul in craiova.baaaa … jeguri ca astia mai rar.

  Reply
 4. eu_si_ea

  Imi place C.I.A.,sper sa faca un concert si in Craiova,nu numai in Bucuresti sau in alt oras.

  Reply
 5. frew

  lol .. bucuresti? si cum era cu mandria de oltean? avand in vedere ca invazia a fost lansata in craiova .. ar trebui sa fie la fel .. ma rog .. la faza asta .. merita sa le arati un deget .. dar nu cel mijlociu .. ci cel pe buca dreapta in semn de nesimntire ..

  Reply
 6. sick joint

  eu cred ca va exista un concert si in craiova , am o presimtire , iar toti cei care s-au grabit s-o suga p’aici n-o sa se prezinte probabil , pentru ca deja nu ma reprezinta c.i.a cugetul lor de olteni .

  Reply
 7. julie

  hmm eu azi am plecat din bucuresti.. am ratat ocazia de a il vedea pe zeul mutu in concert :-s

  Reply
 8. dagmar

  Nu este prima data cand vad aceste comentarii.

  Trupa CIA va lansa albumul RADIO si in Craiova. Faptul ca a avut loc lansare in Bucuresti este datorita invitatiei pe care au primit-o din partea Irefutabil News care sarbatorea 3 ani. Trupa a raspuns invitatiei.

  Piesele care s-au cantat au fost preponderent cele de pe Invazia si 6 Gloante.

  Nu mai faceti presupuneri daca nu stiti despre ce este vorba. Informati-va inainte.

  Puteti vizita oricand site-ul oficial al trupei http://www.cia-online.ro sau forumul oficial http://www.myforum.ro unde puteti sa ii adresati intrebari direct lui Rashid in topicul dedicat.

  In curand voi pune si poze de la concertul de aseara care fost foarte frumos – sala plina.

  Take care!!!

  Reply
 9. BNVlad

  eu zic sa aveti grija la ce vorbiti si sa va folositi materia cenusie inainte sa scuipati vorbele…CIA sunt printre putinii olteni care ne mai fac mandrii…nu aruncati cu namol si in astia ca o sa ramaneti cu degetu ala de il arata unu pe aici.

  Reply
 10. Frew

  eu unu imi cer scuze de ce am zis .. dagmar ai dreptate trebuia sa ne informam inainte sa spunem .. nu am stiut nimik de nici o invitatie ! Scuzele mele inca o data .. oricum cia ramane in sufletul oricarui oltean indiferend de ce sar intampla ca neau facut de multe ori mandri ca suntem olteni ! Scuzele mele inca o data ! este o greseala pe care nu o sa o mai fac …

  Reply
 11. cia..

  bah ce draq i criticati mah pe cei de la cia…trebuie sa i venerati mah.ei au adus muzik hip-hop in craiova….ei ne reprezinta….dar cand e vorba de cia cocalarii ies la iveala..cia va lansa albumul radio in craiova pe 4.dec.2009 in clubul gin gin ora 20.00…..

  Reply

Leave a Reply