Miercuri e caşto

Aşa e pe la ţară, cum era odată în Craioviţa, era caşto… După 7 zile în Tibet, care de fapt au fost doar 3 zile, şi ălea la Vâlcea, adică cea mai jmecheră experienţă şi plecare pe care am avut-o până acum, despre care o să scriu un post separat, m-am angajat în Tibet, care de fapt e Podari la fabrica de lădiţe, virgulă. Deci, dacă până acum n-aveam timp de nimic, acum nu am timp nici de Nimic Ionuţ Adrian Marian. După ce că eram tripat pe ideea asta cu plictiseala şi oamenii plictisiţi, acum dacă o să aud pe cineva că se vaită plictisindu-se sau că nu are ce face pe lângă mine, îi sparg muia, direct, concret şi frumos. Cu cât îl dăm? Îl dăm ieftin şi prost, ca şi până acum, deci sunt obişnuit cu munca de ocnă şi cu vorbele de sus.

Ştiu toate bârfele din sat, unde ce şi cui îi mai miroase pizda a flori de soc, nu mai aud cu urechea stângă şi am mâinile sparte cu bătaia, deci cel plictisit o să îmi spargă el mie muia până la urmă. Îmi place verde. Aseară m-am pus în pat la 19:23 să şed şi eu puţintel să mă hodinesc, că aşa e vorba pe la Daripo şi mi-am dat muie singur trezindu-mă la 6:20 a 2-a zi că suna telefonul că cică în cât timp ajung la Lux Premier 3 să mergem la servicius-rex. E muncă, e rupere, dar vreau să-mi iau camera asta şi altfel nu am cum să mi-o iau. Mi-am luat iPhone 3G printr-o greşeală gen cineva avea nevoie urgentă de bani şi l-am luat cu bani puţini, sau chiar pe degeaba, cadou, sau nu…

Între timp, în cealaltă comună pe nume Craiova se întâmpla că nu mai ştiam la ce facultate să dau, şi zilele de înscriere se apropiau. Pe BAC îl făcusem la pizdă. Ironic, acum nu mai am eu timp să-mi termin şcoala de şoferi după care am stat atât să o fac rost şi să fac să dreg să conduc ca repării, dar o izbândesc şi pe asta, ca fetele. Apropo … CE PULA MEA e cu atâtea pizde care fac şcoala de şoferi şi conduc, mai nou prin ză citeeh of Bănie?! Marş fă la muncă, la Podari! La PODARI auzi.

Ele sunt noile mele curve, ca fetele. Pozele sunt făcute cu iPhoneul, din cauză că sunt prea jmecher pentru viaţa asta, promit să ajung şi în cea de după la un moment dat.
Ah, încă ceva … EŞTI RETARD DACĂ îi pui nume la iPhone.

3 thoughts on “Miercuri e caşto

 1. andreyu

  da cati ani are fata lu sefa??
  da la ce liceu e??
  da in ce clasa e??
  ciorba dumiata manca’??

  Reply

Leave a Reply