BAC şi cei 3 canguri rotativi…

Marţi cică era frumos afară dar era de fapt mâine şi nu se ştia până la urmă cum era cu necazul de făcut. Mâine se începe pentru mine că sunt de la coadă, de la spuma drojdiei. Mulţumesc celor care m-au apelat sa-mi ureze bafta, şi eu sper să câştige România la Loto.

Photobucket Photobucket

Oral Limba Română – 9.00

Răspuns bine la toate cerinţele, la toate întrebările profesoarelor până nu auzii ce zisă una din pizde, iar eu am întrebat “cum?”, în loc de “poftiţi?” şi le-a sărit pizda în sus la fraiere si ţipau şi se transformau pe acolo si mi-au dat 9 amândouă. Se putea fără să se întâmple ceva? Nu. Mâine, deşi ştiu engleză mai bine decât Regina Angliei o să iau 5, sau n-o să iau deloc, sau o să mă dea afară, sau mor pe drum, pentru că ceva tot trebuie să se întâmple.

Photobucket Photobucket

Oral Limba Engleză – 10

Pişatus rex la fund and then kicked their fuckin asses.

Educaţie Fizică – 9.75

Îmi bag pula în tot ce înseamnă ÎNVĂŢĂMÂNT în România. Toata şcoala luă 10, mă gândii că luai 9.75 că n-am dat bani, dar nu e asta, luara 10 şi alţii care nu dădură bani. Luară 10 şi pizdele ălea grase care de abia se mişcau şi mureau pe scări când veneau la şcoală, luară 10 şi oameni care nu aveau nici o treabă cu respiratul, luară 10 şi oameni care nu se prezentară, luă 10 şi unu care nici nu era în şcoala aia, nici nu era elev, doar în trecere pe acolo. Imi place … dacă nu imi plăcea, acum chiar îmi place viaţa. Pentru că pur şi simplu de acum încolo o să îmi bag pula în tot şi toate şi pentru că prea multe mi se întâmplă doar mie. Meritam să fiu verde, păi ce pula mea… Ăstea 0.25 puncte o să le ţin minte toată viaţa.

Limba Română – 9.55

Matematică M2 – 9.80

Tehnic Electric I – 8.80

Media BAC – 9.48

18 thoughts on “BAC şi cei 3 canguri rotativi…

 1. ciule

  bafta :*hai mai repede … terminati draq bacu asta sa inceapa vara cu adevarat :))

  Reply
 2. alecs

  tot 2 pizde am avut si eu in comisie,si culmea tot 9 am luat…sami bag in el de bac,lasa frate ca trcem si de rahatu asta,bafta maine la engleza,nu de alta si io la aia dau…

  Reply
 3. alecs

  10 la engleza,comisie cu 2 idioate,acum maine la romana scris,sa-mi bag in el de bac…acum urmeaza seria de 5-uri

  Reply
 4. Mihaita

  I like English very much!
  Da, chiar imi place engleza. Abia astept sa dau bacul (daca o sa se mai dea), dar numai la engleza sunt nerabdator.

  Reply
 5. l1nk

  sa spui ca esti nerabdator sa dai bacu e ca si cum ai zice ca esti nerabdator sa sugi pula

  Reply
 6. MaTr3o Post author

  @l1nk: eu de abia am asteptat sa dau bac-ul ca sa pot scapa de el sa termin dracu cu tot, asa cum si acum de abia astept sa termin cu el, sa dau toate probele. esti retard daca ai emotii.

  Reply
 7. done8989

  aia cu româna îmi aminteşte de mine în clasa a 9-a cu profa de logică
  – Stoica !
  – Ce ?
  – cum ce ?
  – Am vrut să spun: ce doriţi ?

  şi m-a scos la tablă

  l.e. : mă da, plm, nu vă e/era cald ?

  Reply
 8. Tav

  Daca nu veti sti sa ii respectati nici macar pe cei care va examineaza, meritati sa va ia la rost. O sa ajungeti oameni in toata regula si veti raspunde in fata unor oameni mai importanti poate decat cei din comisie si o sa o dati in bara din prima cu intrebari gen “ce?,cum?”, pentru ca un om stilat isi da imediat seama cu ce fel de persoana are de a face. Intr-adevar poate pentru un agent de vanzari pe un matiz nu o sa aveti de a face decat cu vanzatori de aceasi teapa cu voi.

  Reply
 9. idioteque

  @tav: asa e daca nu suntem in stare sa pupam in fund e vai de capul nostru.
  mai ales cum toti profesorii respectiv oamenii ”superiori” noua merita mereu atata stima si respect.
  de cand respectu e dat de modul de adresare si e sinonim cu pupatul in fund nu mi dau seama.
  s a scazut din note si pt ca tremura vocea.nu conta ce cacaturi ziceai oricum nu te asculta nimeni, atata timp cat le zici like you mean it.
  succes tie in ati arata respectul fata de oamenii ”superiori”.sa i respecti pentru modul in care si bat joc de tine and stick it up your ass.

  Reply
 10. ovidiu

  io: 8.50 romana oral(nuj ce plm i s-a parut aleia ca nu stiu si mi-a dat atata),10 engleza si 9 sport(ghinionul pulii: eu eram printre ultimii si la mine a venit ala cu cronometrul la abdomene)….
  altii 10 pe linie… :))

  Reply

Leave a Reply