WoW Ultimate

Server românesc, momentan cel mai bun/populat server românesc. Multă lume s-a mutat aici de pe Echonet. Nu e blizzlike, e 5X, adică se face level de 5 ori mai repede să se ajungă la level maxim să se dea drumu’ la PvP. PvP all the way. Player name în joc – Majamuru

WoW Ultimate Reborn

http://wow.ultimate.ro/

11 thoughts on “WoW Ultimate

 1. Cardin

  is 2 realm-uri…unul de BC 2.4.3 rate x50 si unul de Wotlk care e in teste , dar poti intra sa il testezi si tu…(3.0.9)

 2. echo

  e cel mai de cacat server asta
  iar cel mai tare ramane echonet
  nu mai comenta tu ca au plecat de pe echonet pe wow ultimate kkt
  esti …..vai de capu tau

 3. Cardin

  echo… chiar au plecat foarte multi de pe echonet pe ultimate…daca vrei nume iti spun… eu unul m-am mutat pe ultimate din cauza scolii … si nu e “cel mai de cacat server” fa tu unul care sa nu fie “cel mai de cacat” , dar la ” cel mai tare ramane echonet” sunt de acord cu tine , chiar daca nu merge echonet-ul :))

 4. catalix

  De ce dracu mai jucati wow daca jucati p fun server?ce rost mai are?sa dai d un rogue noob care intreaba d c nu poate pune mail p el la lvl 80?sau sa joci p fun server p care magul are 2h mace ca arma si iti da paladinul pyroblast?

 5. Wazzaap

  Am incercat si eu Ultimateul..e ok..insa e sec…nci un pic de simt de responsabilitate si pic de skill…noobi la greu si nici un simt de implinire..poti face orice in foarte putin timp ( un quest la lvl 80 iti da minim 1k gold), repurile le faci la lightning speed, etc.

  Concluzie: – merita daca esti prea incompetent sa faci pe un blizzlike lvl max si doresti sa te vezi GEAR-at…chiar daca nu stii ce e aia..

  so..no thx..raman pe echonet…Ultimate e fun dar e un serv brainless( aka: nu-ti trebe multa materie cenushie sa fii COL)

 6. Wazzaap

  Esenta WoW-ului consta in complexitatea lui…si pe Ultimate asa ceva nu exista…nu contraziceti ca nu avetzi cum.

 7. BigV

  ce idioti sunteti fratilor,in primu rand echonet e cazut cu toate ca e misto ca blizz,2: tinetiva parerile pt voi ca ultimate tot ramane cel mai tzeava,cu toate ca a fost fun,stafful era f bun,si puteai face PVP si PVE LA GREU,si calumea,plus au fost guilde care nu gaseai nicaieri,stati lin ca idioti ca voi care au stat 2 ore pe el si gata,pff eu zic ca voi sunteti aia noobi;) macar ultimate se reface,dar echonet a cazut in bot 4ever;) si FIECARE CU PREFERINTA LUI.peace;)

 8. Iuly

  Serveru ultimate nu mai merge nush dc ….nici macar site nu mai merge …. puteti sa ami spuneti cand revine ??

 9. BigV

  Pai,s-au certat game masterii intre ei,si acum cel ce avea srvu acasa la el nu mai vrea sa returneze sistemu…si acum e plecat si in grecia.Duster,unul dintre ei a zis ca poate il va reface pe viitor:)

 10. gebbah

  bai frt,de ce nu mere echo in pnm,aq 2 zile m-am intors de la mare si nu mere,care imi rasp si mie la intr!?

Comments are closed.