Comandă album Guess Who – Probe Audio

Am o presimţire că va întrece vânzările albumului lui Cedry2k, deşi suntem în criză.

13 thoughts on “Comandă album Guess Who – Probe Audio

 1. buza daniel

  ma intereseaza doar album guess who -probe audio,sper sa nu dau banii de-an pulea!respect cedry2k

  Reply
 2. zale

  albumul o sa merita sigur,dar nu se poate compara cu cedrea.Pentru mine “alchimia veninului”a devenit deja un etalon de comparare cu celelalte albume din hh romanesc!
  Am facut si eu precomanda,sper sa prind cu autograf :D

  Reply
 3. New Era

  Se speculeaza ca precomenzile au depasit deja 500 de exemplare.. si asta in doar 2 sau 3 zile.. deci omu a facut o treaba buna

  Reply
 4. underground

  nu vreau sa fiu rau dar de unde stii ca omu a facut o treaba buna cat inca n-ai ascultat albumul, ba mai mult, nu stii nici macar tracklistul. Am o presimtire ca nu cumpar albumul ci astept spike – ramanem prieteni, sau daca-l cumpar astept sa aflu despre ce e vb , nu ma deranjeaza daca e cu 5 ron in plus…

  Reply
 5. MaTr3o Post author

  da, toata lumea zice ca e foarte tare si ca merita, dar nimeni nu a avut de unde sa-l asculte pana acum. l-am comandat, asteptam, pareri dupa.

  Reply
 6. New Era

  dragii mei.. ziceam ca a facut o treaba buna in sensu ca a avut promovare buna omu, ideea era ca pt 2,3 zile, vanzarile alea (daca sunt adevarate) sunt foarte bune, avand in vedere cati fani pe bune are genu asta muzical, mai ales la noi. Repet, nu vorbeam dpdv calitativ ca a facut treaba buna, vb dpdv al vanzarilor.. sper ca acuma o sa intelegeti, ca se pare ca prima data nu am fost suficient de explicit..

  Reply
 7. Adrian

  muzica lui e foarte tare frate, suntem un grup de 10 persoane de la facultatea de ecologie bucuresti si pur si simplu ne-am intalnit toti in in acceiasi grupa!!!
  multumim facultatii de ecologie ca ne-a unit!!

  Reply
 8. Iohan

  ba eu sunt singurul om caruia ii place fiecare piesa de pe album? sau nu’s om?… plm, e bun albumul, pacat ca nu mi-a venit, m-am hotarat sa mi-l iau de la ma-sa.

  Reply
 9. pampa cristi

  imi pare rau daca te lasa textu`-n ceata
  da` eu nu scriu cu dexu`-n fata

  vorbesc de spirit d-aia un intelegi cedry2k
  d-aia e fix degeaba daca intelegi un pic
  ca tot nu constientizezi nimic din ce-ti zic

  Reply

Leave a Reply