Whuh?!

9 thoughts on “Whuh?!

 1. spintrick

  comment dupa iutub :

  “Mai sa moara masa toti o ardeti ca lil wayne ca nuj c, deocamdata el are clip si vinde voi stati acasa si sperati ca intr-o zi sa fiti ca el asa ca ..”

  true true … nu`mi place Puya – Undeva-n Balcani.

  Reply
 2. ăl mic a'lu'Moromete...Ephet

  Spune cineva ‘nu cred că e hip hop’…ce face o piesă,o melodie,un cântecel dacă vreţi,să fie într-un fel sau altu’? Şi are vreo relevanţă,adică e important? O piesă poate fii bună doar dacă aparţine genului nostru preferat? Mă gândesc şi io aşa..că ipapu’ăsta înseamnă mesaj,un mesaj al versurilor,şi mai ales, cel mai pur,esenţial dacă vreţi,şi iar vă cer voie cu umilinţă,un mesaj real,reieşit tocmai din realitatea pe care o trăim. Găsesc un mesaj ‘aici e România,ăştia suntem,cu bune şi cu rele’, ce să mai…o aanaaliiiză a poopoorului roomân…ce n-a făcut nici Caragiale mai bine,e de fapt aşea,un soi de Caragiale ressurected, venind tocmai când te aştepţi mai puţin,când toată lumea e preocupată să sune bine,să arate bine,şi textele sunt lăsate într-un plan secund,chiar mai îndepărtat! Are într-adevăr căcatul ăla pe voce,de-i zice Auto-Tune,e la modă sparge monotonia,să-l ia dracu’! Da’ cel mai important: (mai)ascultă cineva versurile? Mai zice cineva ‘penibil :| cum sa scoata vere o astfel de melodie :|’ Vere nu ştiu,aia mă-ntreb şi io! Cred totuşi că e nevoie de ceva talent! Da’ de ce e penibil?!? Şi în fine,aflu cu stupoare,cred că ultimul,bombă,că e la modă să fii matur! Deşi piesa fiind a unuia mai bătrân aşa…ar avea,cred,o problemă,tocmai să nu fie matur şi s-o ardă aiurea! Îl şi văd pe omul nostru cu afirmaţia sus menţionată,sunt curios dacă şi menţinută, spunându-le alor lui când îşi fac griji pentru bani, ‘aaa…e la modă să fii matur!’ cu un zâmbet şmecheresc,şmecheresc cu k în contextul ăla! Fraţilor,dragii mei,băă,să ne ferească Dumnezeu să ajungă şi maturitatea o modă! Că nu ştiu cum aţi folosi-o,aia zic!

  Reply
 3. pokebilla

  ba frate,ephet asta il stie pe cacat bine de tot :|
  esti exact pe subiect.Am atatea sa iti zic si atatea argumente ca sa te contrazic incat imi e lene sa scriu acum,dar nu te ingrijora,revin mai tarziu dupa meditatie :D

  Reply

Leave a Reply