Grasu XXL @ Liquid Craiova (Video)

Prea puţină lume pentru Grasu XXL, au fost doar în jur de 200 de persoane. Aveţi şi filmarea pentru cei strânşi de cur care au stat acasă că nu au putut strânge 15 RON într-o săptămână de când se ştie de concert. La cât mai multe concerte pentru atâţia oameni dedicaţi. Vă place Grasu XXL numai pe telefoane sau în boxele de la maşină se pare…

Poze

18 thoughts on “Grasu XXL @ Liquid Craiova (Video)

 1. STAR

  Toate ca toate , la urma urmei ce te doare pe tine de cati au venit ? Fiecare cu gusturile si chefurile lui … doar nu a fost concertul tau si nu ai avut fani :)) D’ooh !

  Reply
 2. arabu`

  ba star taci in plm din gura ca nu e vb al cui plm e concertu conteaza sa fim multi si sa ne simtim bine…`flori ilegale

  Reply
 3. Ephet

  Preţul e unul corect pentru un artist de talie,un tip cunoscut şi publicului larg. Pentru un artist deschis publicului larg,alegerea clubului e cel mai important element de avut în vedere. Că n-au venit oameni la care te aştepţi,e altă poveste. Nu mă aşteptam la altceva din partea lumii venite,mă feresc să zic public,publicul pentru mine înseamnă un segment reprezentativ pentru ceva anume. În altă ordine de idei la un eveniment de gen aş vrea să văd oameni mai ”spălaţi”,a venit exact lumea obişnuită clubului. Deşi e greu să zici ”club”. E haioasă aia cu ”dance studio”,n-am mai fost din 2004, pe când se chema NRG,tot de atunci n-au schimbat nimic. Decât numele. Şi… ”a băgat ţigani la fată”. A lipsit atmosfera de familie de pe vremuri,chiar din Art… În rest o cloacă de ţigani. Nici măcar nu mai sunt dezamăgit de evenimentele astea(care sunt de fapt,nu stiu,nişte adunări mai mult). E doar trist pentru mine,un tip care îşi spală baskeţii înainte de eveniment,şi îşi ia hainele bune… Când te gândeşti că în 2004-2005 lipeam afişe prin ploaie,brazdă-centru-1mai-rovine… El nino aduna 400 de oameni la lansare in club Z. Vorbim de mişcare? E mai mult o intenţie,e aşa… un gest

  Reply
 4. Ephet

  Aaa…şi mi-e ruşine să scriu pe-aici,sunteţi nişte copii proşti! Şi atât. Dacă scriu,o fac să-mi exprim frustrările de repar mai batran,bine? Nu vă atacaţi degeaba,nu caut nici dialog,nici feedback,nici nimic. Mă duc să-mi spăl basketii pt.diseară,şi să-mi aleg nişte toale frumoase. Vreau să fiu şi io repar,cui tre’să-i cer voie?

  Reply
 5. Leu

  Nu e vorba sa fi fan ca sa vi la concert …daca nu ai venit acum ca nu esti fan..poate data viitoare nu se mai face concert pt ca patronu nu`si scoate banii….daca vrei sa susti artistul..sa susti miscarea…vi la concert indiferent ca esti fan sau nu…esti fan hip-hop si vi.

  Reply
 6. marius

  ce naiba …………………ba pentru grasu xxl zic eu au venit destui ca doar nu’s toti fani grasu xxl daca atatia tin la grasu xxl asta e……………;)

  Reply
 7. rappOn

  Urat daca au fost doar 200 de oameni , nu`i frumos asa ! insa de … de ce sa dea 15 RON cand de 30RON au internet o luna, si downloadeaza tot ce s-a chinuit Grasu sa faca`n anii de munca ! Nu`i frumos, vorba lui Spike intr-o piesa :E ca si cum m-as caca`n supa ta,cand te asezi la masa!
  Toata lumea se intreaba de ce se duce dracu Romania in cap … uite cam d-asta:(

  Reply
 8. google

  s3ptember dar tu ai fost :) ? ca vad ca te iei de altii… nu prea te-am vazut :)

  Reply
 9. Flaf

  Ia uite Ephet mai traieste!…. sa va zic eu cel mai bine cum e treaba cu concertu asta. Nimeni nu se mai ocupa de promovare, brigazi nu mai exista, am avut la concerte atatea persoane cat sa nu mai intre in club, cine a zis ca in Bucuresti sunt mai multi sunt. dar stau toti chill si la sfarsit aplauda. Coaie amintiti-va, la noi se lasa cu pogo, se lasa cu iures maxim, distractie si bere ieftina. Nimic nu mai e ca inainte. Eu as vrea sa fiu mai aproape de tot ce se intampla, dar nush daca mai merita ceva. In rest v-am pa!

  Reply
 10. Cata

  ff tare concertu’ pacat ca nu merge lumea la concerte…
  nu stie nimeni de la ce melodie ii negativu pe care canta ”La adapost”?
  ms anticipat

  Reply

Leave a Reply