Vacanţă cu scop

Vacanţă într-o vacanţă neaşteptată, adică m-am simţit mai bine în vacanţa asta decât m-am simţit în toată vacanţa de vara trecută, şi nu din cauza lucrurilor noi, nu m-am aşteptat să ies din casă în fiecare zi şi să mă simt bine în fiecare zi, spart în fiecare zi şi dormind ca un prunc de la 5:23 la 17:00. Sunt aproape cam aceiaşi oameni, plus trecători, dar unde nu te aştepţi găseşti lumină, sau pur şi simplu non plictisuri, non vagabonţeli, doar chilling si feeling cu rost de ne rost, si când îţi place să stai câteva ore nemişcat într-un fotoliu la un vreun prieten spart la 3-4 noaptea fără să zici nimic, sau să zici prea multe, sau să dansezi în bucătarie şi să mănânci cartofi mai proşti decât cartofii care ne îmbată pe mine şi pe Kraft, sau să faci ore clătite care se termină în 2 minute, să nu ştii meşteşugă, sau să asculţi melodii atent cum nu ai mai ascultat niciodată, să mergi pe jos mai mult decât a mers Wrăji pe vremea când conducea evreii dincolo de Marea Roşie, să vezi filme idioate şi să îţi placă la nebunie că le vezi cu cine trebuie şi în starea în care trebuie, să cânţi mai mult decât trebuie şi să te sperii de întuneric pe acelaşi drum în care vii în fiecare dimineaţă acasă.

Vacanţa asta inventată, care era de fapt o scuză ca să egaleze ei semestrele, foarte binevenită pentru noi ne-a făcut să fim repp, şi timpul trecea mai frumos când nu te grăbeai, fără să observi fumul din jur sau banii cum nu-s, dar toţi ştim că e o lege a firii să te distrezi mai bine fără bani … distrezi, un cuvânt extrem de urât, războinic şi comercial. Numai beţivanii şi maneliştii clubberi se distrează, treaba e că mie îmi place să mă plictisesc, să mor de frig, să mă mişc încet, să mimez gesturi fine şi să mă doară-n cordonul ombilical.

Ar trebui să mă duc mâine la şcoală?

6 thoughts on “Vacanţă cu scop

  1. Tughi

    razbici nu are nici o putere in fata mea … e sclavu meu :))) moahahahahaha . Matreo stii ca miesti simpatic atunci can ai buruieni in tine =))

    Reply

Leave a Reply