Marijuana Park în Craiova

Acum 2 săptămâni, eram în faţă la mercur cu brigada şi cam ploua afară, noi ne vedeam de treaba şi vin 2 pizde de 13-14 ani la noi că să semnăm o petiţie să se facă skate park în Craiova. Noi am început să râdem normal, se ştia cât de fani suntem noi pentru toţi puştanii de pe centru cu role şi skate-uri. Deşi noi făceam bâză şi dădeam de înţeles că urâm moda asta cu punk-skate-funk-honk mai mult decât moda cocalar-pitzipoancă, ele tot o ţineau pe a lor gen Semnaţi sau nu? Foaia era complet goală şi noi trebuia să ne dăm numele şi CNP-ul, alt deliciu de-al nostru, având în vedere ce siguri suntem pe noi să ne dăm datele unor pizde cu tentă de harajuku. Cel mai umil om, Boka, s-a semnat acolo să ne lase ălea în pace şi să plece. Acum Boka locuieşte în stradă deoarce şi-a dat datele personale şi semnătura, corporaţia skaterilor de pe centru i-au luat casa, masa, contul de pe hades forum şi banii de bere.

Acum o săptămână, am primit aproximativ 563 de massuri, inclusiv de la Boka. Ce conţineau acele massuri? Aceleaşi îndemnări să votăm şi să susţinem să se facă skate park în Craiova acum, pe timp de criză. Pe acel blog cineva zicea ceva gen Cine sunt idioţii care votează nu? Deci ei sunt foarte siguri pe ei şi decişi că îl merită. Acum eu nu am ceva cu ei personal, de fapt am, să vă sugeţi pulele de ververiţe mov new era pe roţi. Am prieteni skateri pe care îi ştiu oameni calumea, dar voi aţi ieşit pe centru pe zi în ultimul timp să vedeţi ce se întâmplă? Am ieşit cu Stres, ne-am aşezat pe o bancă în mijlocul zilei în centru la mercur, uitasem cum era ziua afară, nu mi-o aminteam aşa … nu-mi vedeam nici un prieten acolo, nu cunoşteam pe nimeni, doar copiii punky-funk, ăia erau noua generaţie, despre ăia vorbesc. Mă simţeam bătrân şi o să mă simt şi mai bătrân când ştiu că la vara va veni altă generaţie pe lângă ăştia, noile mascote harajuku.

Acum, dacă tot se poartă şi fiecare vrea câte ceva eu pornesc o nouă campanie, să ni se construiască şi nouă marijuana park, o să facem promo-uri, o să ne ducem cu pancarte în faţa primăriei şi o să strigăm Legalizaţi prostituţia! Aştept voturi şi susţinere de la toti băjeţii care se ascund în băile de prin cubluri, în ganguri, în maşini, pe deal la Bucovăţ, în fotolii pe la tovarăşi pe acasă şi nu de la puştanii care se cred kewl că fumează chill şi se îmbată în acelaşi timp. Marijuana Park va conţine canapele, fotolii, plasme de tonaj mare, sistem surround, o biblie şi ventilaţie zero. Locaţia va fi underground şi pereţii vor fi galben-mujdei.

[poll id=”29″]

52 thoughts on “Marijuana Park în Craiova

  1. White Blue power:)

    skate park – marijuana park… ok :) am inteles, insa care ti’e problema cu chillu` pe care majoritaea fumatorilor l’au gustat ? e la moda MJ ? n-am inteles :) chill = funny time( + ca e si mai safe). “pustanii” care fumeaza chill, fumeaza sa incerce, sa se distreze, nu sa se drogheze:) e aiurea ce-ai scris, chit ca are si-un sambure de adevar (ma refer la acei tipi care fac ceva de genu “OMG AM FUMAT CHILL”). In rest toate cele bune:)

    Reply

Leave a Reply